Banner 980x90

"Ventspils siltums" rīko konkursu par 6000 tonnu akmeņogļu piegādi

Ventspils, 12.jūn., LETA. Siltumapgādes uzņēmums pašvaldības SIA "Ventspils siltums" izsludinājis iepirkuma konkursu par aptuveni 6000 tonnu akmeņogļu piegādi, aģentūru LETA informēja "Ventspils siltuma" pārstāve Daiga Altenburga.

Pārventas katlumājas darbības nodrošināšanai nākamajā apkures sezonā no 2018.gada 1.novembra līdz 2019.gada 31.jūlijam būs nepieciešamas 6000 tonnas akmeņogļu, paredzot, ka piegādes apjoms var svārstīties 15% robežās.

Akmeņogļu piegādātāja izvēles kritērijs būs visizdevīgākais piedāvājums ar zemāko cenu. Pretendentu piedāvājumi iesniedzami līdz 29.jūnija plkst.14 elektronisko iepirkumu sistēmas e-konkursu apakšsistēmā.

Pirms gada "Ventspils siltuma" izsludinātajā konkursā par akmeņogļu piegādi pieteikumus bija iesnieguši trīs pretendenti - SIA "Baltijas ogles", SIA "Carbotek" un SIA "Akvarius". Par atbilstošāko tika atzīts "Akvarius" piedāvājums.

Kopumā aizvadītajā apkures sezonā "Ventspils siltumam" kurināmo piegādāja trīs uzņēmumi. Par atbilstošāko šķeldas piegādātāju konkursā tika izvēlēta SIA "Bērzi Plus", kas piegādāja šķeldu nedaudz vairāk kā 102 400 kubikmetru apjomā. Savukārt aptuveni 372 tonnas kokskaidu granulu lokālajām katlumājām Fabrikas ielā 2a, Pļavas ielā 27, Pērkoņu ielā 21 un Karlīnes ielā 40 piegādāja SIA "Kurzemes granulas".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)