Banner 980x90

Ventspils slimnīcā sabojāts datortomogrāfs, izmeklējumi pagaidām nebūs pieejami

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv

Slimnīcas vadība aicina iespēju robežās izmantot ģimenes ārstu pakalpojumus, tomēr atgādina, ka neatliekamos gadījumos Ventspils slimnīcas uzņemšanas nodaļa un traumpunkts ir pieejams.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja slimnīcas vadība, apmeklētājiem, kuriem ir pieraksti uz ambulatoro pieņemšanu Acu slimību nodaļā, Ginekoloģijas nodaļā, ņemot vērā ārkārtas situāciju, 30.novembrī, un 1.decembrī, netiks pieņemti.

Apmeklētāji tiks telefoniski informēti, piedāvājot citu pakalpojuma saņemšanas laiku. Ņemot vērā, ka negadījumā bojāts datortomogrāfa dzesētājs, datortomogrāfijas izmeklējumi varētu nebūt pieejami ilgāku laiku, informācija tiks precizēta.

Pēc negadījuma tika sasaukta informatīva slimnīcas personāla sapulce par darbu ārkārtas situācijas apstākļos.

Atkārtoti informējam, ka pieeja slimnīcas ēkai ir daļēji norobežota, pacientiem slimnīca ir pieejama pa centrālo slimnīcas ieeju – no Vasarnīcu ielas puses.

Jautājumu gadījumā var zvanīt pa tālruni 63622658.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)