Banner 980x90

Ventspils tiesai nodod lietu par mēģinājumu Dānijā nelikumīgi nogādāt 387 000 eiro vērtas cigaretes

Rīga, 24.marts, LETA. Kurzemes tiesas apgabala prokuratūra nodevusi Ventspils tiesai krimināllietu par mēģinājumu Dānijā nelikumīgi nogādāt 387 000 eiro vērtas cigaretes.

Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina aģentūru LETA informēja, ka lietā kāds vīrietis apsūdzēts par personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās izdarītu muitošanai pakļauto preču glabāšanu un pārvadāšanu lielā apmērā Latvijas muitas teritorijā, nesaņemot tās iestāžu atļaujas.

2015.gada 23.februārī apsūdzētais personu grupā ar pirmstiesas izmeklēšanā noskaidrotu personu nolūkā nogādāt Baltkrievijā ražotās cigaretes pirmstiesas izmeklēšanā nenoskaidrotām personām Dānijā, pārvadāja Latvijas muitas teritorijā minētos tabakas izstrādājumus - 3 218 800 cigaretes 387 397 eiro vērtībā.

Tabakas izstrādājumi bija noslēpti speciāli sagatavotās transformatoru butaforijās, kas bija izvietotas trešajai personai piederošā transportlīdzeklī un puspiekabē. Norādīto cigarešu iekraušana notika Ozolnieku novadā ar nenoskaidrotu personu palīdzību. Muitošanai pakļautās preces pārvadātas līdz Ventspils Ostas muitas kontroles punktam, kur tās apskates laikā konstatēja robežsargi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)