Banner 980x90

Ventspils veloceliņu kartes papildinātas ar jaunajiem maršrutiem

Ventspils, 5.apr., LETA. Ventspilī atjaunota informācija pie visiem pilsētas veloceliņiem izvietotajās veloceliņu kartēs, papildinot tās ar jaunajiem maršrutiem, aģentūru LETA informēja pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Kalsere.

Velokartes papildinātas ar jaunāko velomaršruta posmu Talsu ielā, kā arī plānotajiem velociņu maršrutiem Robežu ielā un ap Būšnieku ezeru, ko pabeigs izbūvēt šogad.

Veloceliņu kartes atjaunotas Lielā prospekta un Brīvības ielas krustojumā, Parka ielā pie Loču ielas, Vasarnīcu ielā pie Piejūras kempinga, Saules ielā pie puķu skulptūras "Zaķu ģimene", Zvaigžņu ielā pie Riņķu ielas, Kuldīgas ielā pie Reņķa dārza un Pārventas Mežaparkā.

Pērn jauns apvienotais gājēju un velobraucēju celiņš tika izveidots 460 metru garumā Talsu ielas posmā no Dzintaru ielas līdz Tārgales ielai. Jaunais veloceliņš savienots ar esošo veloceliņa tīklu, tādējādi nodrošinot veloceliņu visā Talsu ielas garumā.

Pašlaik veloceliņu tīkla kopējais garums Ventspilī ir sasniedzis 54,5 kilometrus, bet maija beigās, kad tiks pabeigts jaunais veloceliņš gar Būšnieku ezeru cauri dabas liegumam, savienojot Bangu ielu ar Talsu ielu pie Būšnieku ezera peldvietas, veloceliņu kopējais garums palielināsies vēl par 3,4 kilometriem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)