Banner 980x90

Ventspils zivju konservu kombināts iesniedzis apelācijas sūdzību par VID papildu aprēķināto nodokli 38 045 eiro apmērā

Rīga, 9.maijs, LETA. AS "Ventspils zivju konservu kombināts" ir iesniedzis apelācijas sūdzību par Administratīvās rajona tiesas Liepājas tiesas spriedumu, ar kuru tika noraidīts uzņēmuma pieteikums pret Valsts ieņēmumu dienestu (VID) par papildu aprēķināto pievienotās vērtības nodokli (PVN) 38 045 eiro, aģentūru LETA informēja Administratīvā rajona tiesa Liepājas tiesu nama pārstāve Ieva Neimane.

Administratīvās apgabaltiesas pārstāvis sadarbībai ar plašsaziņas līdzekļiem Sandis Zellis apliecināja, ka "Ventspils zivju konservu kombināta" lieta Administratīvajā apgabaltiesā ir saņemta. Tiesnesis par izskatīšanas laiku varētu lemt nākamnedēļ.

Jau ziņots, ka "Ventspils zivju konservu kombināts" pārsūdzējis VID izdotu administratīvo aktu, ar kuru uzņēmumam veiktā nodokļu audita rezultātā papildu nomaksai budžetā ir aprēķināts PVN 38 045 eiro apmērā, kā arī soda nauda 11 413 eiro un nokavējuma nauda 2169 eiro.

Tāpat VID atteicies atmaksāt 2016. un 2017.gada mijā deklarēto pārmaksāto PVN 63 621 eiro apmērā, apstiprinot pārmaksāto nodokli tikai 5966 eiro apmērā. Arī šo VID lēmumu uzņēmums pārsūdzējis.

Ražotāja sūdzību tiesa sākusi skatīt 2018.gada septembrī.

"Firmas.lv" dati liecina, ka "Ventspils zivju konservu kombināta" apgrozījums 2017.gadā bijis 6,236 miljoni eiro, ražotājs cietis 420 177 eiro zaudējumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)