Banner 980x90

Vietām gaidāmas pērkona lietusgāzes, austrumu novados - arī īpaši stiprs lietus

Rīga, 11.jūl., LETA. Otrdienas pēcpusdienā un vakarā vietām Latvijas centrālajā un austrumu daļā gaidāmas pērkona lietusgāzes, vietām tās būs spēcīgas, lokāli iespējama krusa un liels vējš, prognozē sinoptiķi.

Valsts austrumos pērkona negaiss gaidāms arī naktī uz trešdienu. Līdz trešdienas priekšpusdienai daudzviet Austrumlatvijā pamatīgi līs, nokrišņu daudzums vietām pārsniegs 30 milimetru. Stiprākais lietus gaidāms Sēlijā, Latgalē, kā arī Vidzemes centrālajā un austrumu daļā.

Trešdien, sākot no rietumiem, mākoņu kļūs mazāk. Saulei sasildot gaisu, augs gubu mākoņi, tādēļ dienas otrajā pusē daudzviet valstī īslaicīgi līs, vietām dārdēs pērkons.

Valdošais būs lēns līdz mērens rietumu vējš. Gaisa temperatūra naktī +12..+17 grādu, pēcpusdienā +19..+24 grādi.

Rīgā tuvākajā diennaktī iespējams īslaicīgs lietus un pērkona negaiss. Naktī debesis būs apmākušās, pūtīs mērens ziemeļrietumu vējš un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +15..+16 grādiem. Trešdien saule mīsies ar mākoņiem, vējš lēni līdz mēreni pūtīs no rietumiem un termometra stabiņš pakāpsies līdz +24 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)