Banner 980x90

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja amatam izvirza Juri Lāci

Ventspils, 18.aug., LETA. Ventspils pilsētas dome šodien atbalstīja izmaiņas SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" valdes sastāvā, slimnīcas valdes priekšsēdētāja amatam izvirzot līdzšinējo valdes locekli Juri Lāci, aģentūru LETA uzzināja pašvaldībā.

Ziemeļkurzemes reģionālajai slimnīcai ilgāku laika nebija valdes priekšsēdētāja, bet slimnīcu vadīja valde četru valdes locekļu sastāvā. Lai pilnveidotu slimnīcas vadības darbu, Lācis piekritis turpmāk pildīt valdes priekšsēdētāja amata pienākumus, skaidroja domē.

Lācis slimnīcas valdē darbojas kopš 2016.gada septembra un šajā laikā ir pierādījis, ka viņam ir nepieciešamā kompetence šī amata pienākumu veikšanai, skaidroja domē. Lācis pārzina slimnīcas finanšu, medicīnisko pakalpojumu un pacientu plūsmu jautājumus, kā arī finanšu un grāmatvedības organizāciju, obligātās prasības slimnīcām. Viņš veiksmīgi darbojas slimnīcas cilvēkresursu piesaistē un attīstībā un Eiropas Savienības fondu finansēto projektu realizācijā un sekmīgi pārstāv kapitālsabiedrības intereses dažādās institūcijās.

Dome atbalstījusi arī izmaiņas slimnīcas valdes sastāvā. Olafu Ķeņgi valdes locekļa amatā nomainīs Linda Mičule. Ķeņģis lūdzis atcelt viņu no valdes locekļa amata, lai ar 1.septembri sāktu pildīt slimnīcas Anestezioloģijas un intensīvās terapijas nodaļas vadītāja amata pienākumus.

Līdz šim Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdē darbojās Lācis, Ķeņģis, Kristīna Bidzāne un Dainis Gīlis, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)