Banner 980x90

"ZRS" informē par darba laiku svētkos

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv

Saslimstot svētku laikā, iedzīvotāji nereti jūtas nedroši par to, kā rīkoties, tādēļ bieži pēc padoma un palīdzības vēršas slimnīcā.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" Sabiedrisko attiecību speciāliste Santa Grinberga, uzņemšanas nodaļa un traumpunkts svētku laikā (24., 25. un 31.decembrī) strādās ierastajā režīmā, savukārt slimnīcas ambulatorajam blokam būs brīvdienas.

Svētku laikā vienkāršu saslimšanu gadījumos slimnīca aicina iedzīvotājus izmantot valsts organizēto Ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni 66016001. Brīvdienās un svētku dienās, zvanot uz konsultatīvo tālruni, visu diennakti iespējams saņemt pieredzējušu mediķu konsultācijas un padomus. Tāpat konsultāciju iespējams saņemt arī rakstot e-pastu uz medkonsultacija@gmail.com vai rakstot saziņas programmā "Skype" (lietotājvārds: "medkonsultacija").

Bieži brīvdienās un svētku dienās novērota situācija, ka uzņemšanas nodaļā vēršas pacienti arī ar nelielām temperatūrām un lūgumiem izrakstīt medikamentiem receptes. SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" atgādina, ka uzņemšanas nodaļā pēc palīdzības būtu jāvēršas tikai tiem pacientiem, kuriem ir nepieciešama neatliekamā medicīniskā palīdzība, tātad ir gūta akūta trauma vai notikusi pēkšņa saslimšana vai hroniskas slimības saasināšanās. Tomēr slimnīca atgādina, ka ja dzīvībai draud briesmas, nekavējoties jāizsauc Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde, zvanot uz tālruņa numuru 113. Cilvēkus ar hroniskām saslimšanām mediķi aicina pārliecināties vai izrakstītie recepšu medikamenti ir pietiekamā daudzumā, lai svētku laikā tie neizbeigtos un nepasliktinātos veselības stāvoklis.

SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" aicina iedzīvotājus svētku laikā nebūt pārgalvīgiem un saudzēt savu veselību! Slimnīca novēl priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno 2016.gadu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)