Banner 980x90

Zvejniecības uzņēmumam "Irbe" pērn palielinājies apgrozījums un peļņa

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
SIA "Zvejnieku saimniecība "Irbe" pērn palielinājusi gan apgrozījumu, gan peļņu, liecina uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojums.

2015.gadā uzņēmuma apgrozījums sasniedzis 6 233 206 eiro, kas ir par 27% vairāk nekā 2014.gadā, kad apgrozījums bija 4 918 816 eiro. Pagājušo gadu "Irbe" noslēgusi ar 499 947 eiro peļņu, bet gadu iepriekš uzņēmums nopelnīja 109 893 eiro. Daļu no pērn gūtās peļņas jeb 133 333 eiro nolemts izmaksāt dividendēs.

Kā norādīts vadības ziņojumā, pērn uzņēmums sasniedzis atzīstamus rezultātus. Zivis realizētas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Bulgārijā, Ukrainā, Baltkrievijā un Krievijā.

SIA "Zvejnieku saimniecība "Irbe" savu darbību sāka 1996.gadā kā uzņēmums, kas nodarbojas ar rūpniecisko zveju piekrastes joslā Kolkas pagastā. Pašlaik tas kļuvis par vienu no lielākajiem zvejniecības uzņēmumiem, kas nodarbojas ar rūpniecisko zveju Rīgas jūras līcī, kā arī piekrastes joslā. Uzņēmums darbojas Rojas ostas teritorijā. Tā pamatkapitāls ir 5680 eiro. Uzņēmums vienādās daļās pieder Ansim un Laurim Jirgeniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)