Banner 980x90

Ventspils pansionātā Valsts svētkus ievada ar muzikālu pārsteigumu

Trešdien, 16.novembrī, valsts svētkus ar muzikālu priekšnesumu un gardu mielastu atzīmēja Ventspils pansionāta iemītnieki. Šādas svinības senioriem bija sarūpējusi Laura Pļavniece, kura piedalījās t/c "Tobago" projektā "Kāds ir tavs sapnis?".

Savā sapņu vēstulē Laura raksta: "Mans sapnis ir, lai pasaule kļūst labāka. Vēlos sagādāt prieku Ventspils pansionāta iedzīvotājiem!"

Šo sapni meitenei izdevās īstenot, kad apmeklēja pansionātu kopā ar t/c Tobago komandu, kas organizēja Kuldīgas Mūzikas skolas saksofonistu ansambļa koncertu un cienāja ar svētku mielastu.

Kā stāsta Ventspils pansionāta vecākā sociālā darbiniece Lienīte Millere, pansionāta iedzīvotāji šo notikumu gaidīja ar lielu nepacietību un prieku: "Šis ir valsts svētku laiks, kad vienmēr rīkojam kādus pasākumus. Gaidot svētkus mēs izpušķojam telpas un iededzam svecītes, lai radītu atbilstošu atmosfēru. Rīkojam arī tematisko vakaru, kur pansionāta iedzīvotāji var pastāstīt par savu bērnību vai dzīves laikā Latvijā piedzīvoto. Šogad ar lielāko prieku baudījām arī talantīgā ansambļa sabiedrību."

Ventspilnieku sapņus jau kopš aprīļa katru mēnesi palīdz īstenot veikali Rimi, Sportland, Lauma Lingerie, Aleksandra apavi, Euroskor, Lee Cooper, Verano, Irve, Apotheka, Euroaptieka, Baulain, Norvik Banka, RD Electronics, Baltic Data, Globuss, Grenardi, Jahonts, Douglas, Dzintars, Branchess, Pus12, Drogas, Optika Metrapole, Top Shop, Elit, Toy’s Planet, Daniele Donati, Veļas Pasaule, Bite, Tele2, LMT, Gards, Ādas un vilnas fabrika, Amoreta, Zoo centrs. Projekts noslēgsies 16. decembrī plkst. 17.00, kad ikviens ventspilnieks aicināts uz t/c Tobago, lai nobaudītu īpašu kūku, kas taps Rimi gardēžu meistarklasē, un piedalītos citos Ziemassvētkiem veltītos pasākumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)