Banner 980x90

Aerobikas nodarbības pozitīvam garastāvoklim un labai fiziskajai labsajūtai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pavasarī daudzi saskaras ar nogurumu un enerģijas zudumu. Lai to visu novērstu, ir jāpamodina organisms, ko var panākt, ne tikai pievēršoties veselīgākas pārtikas lietošanai un zaļumiem, bet arīdzan aktīvākam dzīvesveidam. 

Šis ir īstais laiks, lai mainītu ierasto dienaskārtību. Tā vietā, lai pēc darba ērti iekārtotos dīvānā pie televizora, ir vērts apmeklēt sporta zāli. Ja esi cilvēks, kuram patīk kustība, tad izvēlies tieši aerobikas nodarbības, kas ir lielisks veids, kā uzlabot garastāvokli, pašsajūtu un fizisko labsajūtu.

Uzticies trenerim
Aerobikas nodarbības piedāvā daudzi sporta klubi, tāpēc tev pašam jāsaprot, kāds ir tavs mērķis – nomest lieko svaru vai vienkārši labi pavadīt laiku kopā ar citiem. Rīgā daudzi iecienījuši "Veselības fabriku", jo tur aerobika tiek savienota ar kardio un svaru samazinošām tehnikām, tādējādi dodot maksimālu efektu fiziskās veselības un izturības uzlabošanai. Lai no vairākām nodarbību programmām izvēlētos sev vispiemērotāko, ir jākonsultējas ar treneriem. Viņi ieteiks un individuāli palīdzēs katram atrast labāko variantu, balstoties uz cilvēka spējām, līdzšinējo pieredzi un fizisko sagatavotību.

"Veselības fabrika" piedāvā šādas aerobās nodarbības:
- Interval training – tajā tiek kombinēti dažādas intensitātes aerobie, spēka un līdzsvara vingrinājumi;
- Step – tiek izmantota step platforma apvienojumā ar vēdera presi stiprinošiem un stiepšanās vingrinājumiem, kas paredzēti nodarbības baigās;
- Power & Cardio – fitnesa nodarbība, kas balstās uz aerobās slodzes un spēka izturības attīstīšanu un muskuļu reljefa veidošanu;
- Tabata – kardio un spēka vingrinājumi (augstas intensitātes intervāla treniņš);
- Velo – lielisks veids, kā nodrošināt aerobo slodzi, bez lieka noslogojuma balsta un kustību aparātam. Nodarbības ir piemērotas cilvēkiem, kuriem nav ieteicama skriešana vai lēkāšana. Nodarbības laikā tiek strādāts gan vidējā, gan augstā intensitātē. 
- Fat burner (dažādi līmeņi) – nodarbības, kas vērstas uz ķermeņa masas samazināšanu, vispārēju organisma stiprināšanu un locītavu elastīguma trenēšanu. 
- Advancefit – kardio treniņš ķermeņa spēka, veiklības un izturības palielināšanai (augsta intensitāte). 
Sasniegt savus mērķus un motivēt doties uz priekšu palīdzēs atbilstoši piemeklēta, dinamiska mūzika, kā arī profesionālo instruktoru piemērs un sportiskie padomi. 

Sīkāk par katru nodarbību programmu un ar treniņu laikiem var iepazīties mājaslapā vfabrika.lv.

"Veselības fabrika" – sporta klubs jebkuram vecumam un dažādai fiziskai sagatavotībai! Piesakies nodarbībām jau tagad un esi lieliskā formā jau šajā pavasarī. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)