Banner 980x90

Aicina atbalstīt jauna rotaļu laukuma izveidi Ventpils centrā

Viens no šajā gadā Ventspilī plānotajiem labiekārtojuma projektiem ir bērnu rotaļu laukums Lielajā prospektā 33/35, tas ir iesniegts projektu konkursam LabieDarbi.lv un pārvarējis atlases pirmo kārtu.
Projekts pašlaik izvirzīts balošanai ar iespēju uzvaras gadījumā saņemt 15 000 eiro lielu finansiālu atbalstu projekta īstenošanai. Tādēļ ventspilnieki un ne tikai tiek aicināti atbalstīt šo projektu, balsojot par to līdz 3.augustam augustam LabieDarbi.lv mājas lapā, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pastāstīja Ventspils pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" pārstāve Egita Pētersone. Tāpat balsot iespējams arī sociālajā tīklā Draugiem.lv un platformā Inbox.lv.

Projekts paredz izbūvēt jaunu bērnu rotaļu laukumu ar mērķi radīt jaunu atpūtas vietu tuvumā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotājiem, kā arī pilsētas viesiem. Tāpat jaunais rotaļu laukums vizuāli papildinās un uzlabos Lielā prospekta ainavisko vidi, kā arī lieliski iekļausies starp jau esošajiem ielas labiekārtojuma elementiem – Ziedu pulksteni un Olimpiskā centra "Ventspils" simbolu – puķu skulptūru "Basketbola bumba".

Jauno laukumu paredzēts aprīkot ar rūpnieciski ražotām un sertificētām gumijas rotaļu iekārtām Bitīte un Ezītis, izvietojot tās uz gumijas seguma. Tāpat paredzēts uzstādīt divus soliņus, atkritumu urnu, izbūvēt bruģakmens gājēju celiņus, atjaunot zālienu. 

Projekta īstenošanas rezultātā mazajiem ventspilniekiem un pilsētas viesim būs iespēja pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā, jautri rotaļājoties jaunos rotaļu 

elementos. Savukārt pilsēta iegūs jaunu sakoptu un labiekārtotu teritoriju ar funkcionālu nozīmi un pārdomātiem, vizuāli skaistiem risinājumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)