Banner 980x90

Aicina biznesa uzsācējus apgūt sadarbību ar tirgotājiem

Sestdien, 1.februārī plkst.10.00 jaunie uzņēmēji un ideju autori ir laipni aicināti apmeklēt Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Ideju studijas rīkoto semināru "Kā veidot sadarbību ar tirgotājiem: uzcenojumi, apmaksas nosacījumi, apjomi", kas notiks Ventspils Augstskolā, Biznesa inkubatorā
(Inženieru iela 101), pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Augsto tehnoloģiju parka sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Grinvalde.

Seminārs sniegs zināšanas tiem biznesa uzsācējiem, kam nepieciešams veidot savu produktu cenu stratēģiju, lai tos pārdotu caur dažādiem realizācijas kanāliem (vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, interneta veikali u.c.).

Savā pieredzē ar semināra dalībniekiem dalīsies tekstilnozares eksperts Edijs Brauners, kurš ieguvis izglītību Oksfordas Brukas Universitātē Lielbritānijā, starptautiskajā mārketingā un šobrīd vada 2 veiksmīgus uzņēmumus - SIA "Baltic Textile Production" un SIA "Lemewe collection". Edijam Brauneram ir pieredze arī darbojoties ārpus Latvijas robežām – Krievijas, Baltijas, Ukrainas un Lielbritānijas tirgos.

Seminārā aplūkotās tēmas:
  • kā piedāvāt tirgū konkurētspējīgu pārdošanas cenu savam produktam;
  • uzcenojuma matrica dažādās nozarēs un noieta kanālos t.sk. eksportā;
  • citi aspekti darbā ar tirgotājiem: apmaksas nosacījumi, apjomi, dokumenti un "zemūdens akmeņi".

Seminārs ir bez maksas

Pieteikties semināram var līdz 31.janvārim, rakstot uz e-pastu: martins.velde@vatp.lv.

VATP Ideju studiju finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas Dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)