Banner 980x90

Aicina jaunos un topošos uzņēmējus uz semināru Ventspilī

Ceturtdien, 21.novembrī Ventspils reģiona jaunie un topošie uzņēmumi aicināti apmeklēt bezmaksas semināru Ventspilī "Kā gudri pelnīt – idejas Tava biznesa attīstībai?", ko sadarbībā ar Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Biznesa inkubatoru organizē Hipotēku banka, Nacionālā ziņu aģentūra LETA un Tiešā Mārketinga asociācija, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Augsto tehnoloģiju parka sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Grinvalde.

Seminārā par iespējām jaunajiem un topošajiem uzņēmumiem stāstīs VATP Ideju Studijas vadītājs Mārtiņš Velde, Hipotēku bankas Ventspils filiāles vadītājs Normunds Abakuks, Latvijas Tiešā mārketinga asociācijas pārstāvis Valdis Jirgens, sociālo mediju eksperts un "Foursquare" iniciatīvas vēstnieks Latvijā Mareks Matisons, ziņu aģentūras LETA Korporatīvās komunikācijas un sabiedrisko attiecību vadītāja Kate Mažāne u.c.

Seminārā būs iespējams uzzināt  vairāk informācijas par biznesa inkubatoriem kā atbalsta iespēju idejas un biznesa attīstībai, finansējuma saņemšanas iespējām Hipotēku bankas administrēto valsts atbalsta programmu ietvaros, mārketinga lomu reklāmas budžeta efektivitātes uzlabošanā, kā arī par sociālo mediju nozīmi un lietošanas niansēm biznesa iespēju meklēšanā, komunikācijā un klientu servisā. Būs iespējams uzzināt arī, kā sasniegt masu medijus ar Jūsu uzņēmuma sagatavoto informāciju, un iepazīties ar kāda uzņēmuma pieredzes stāstu – biznesa uzsākšana, iespējas, šķēršļi un reālā dzīve.

Ar pasākuma pilno programmu iespējams iepazītie šeit.

Seminārs notiks 2013.gada 21.novembrī plkst.11.00 Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Biznesa inkubatorā, Inženieru ielā 101, Ventspilī

Interesenti aicināti semināram reģistrēties elektroniski, vai sūtot savu kontaktinformāciju uz e-pastu: megija.kenina@vatp.lv vai zvanot: pa tālruni 26044440 / 63629661 (Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Biznesa inkubatoram).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)