Banner 980x90

Aicina pieteikties semināram par sadarbības veidošanu ar tirgotājiem

Sestdien, 1.februārī, plkst.10.00 jaunie uzņēmēji un ideju autori ir aicināti apmeklēt Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Ideju studijas rīkoto semināru "Kā veidot sadarbību ar tirgotājiem: uzcenojumi, apmaksas nosacījumi, apjomi", pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Augsto tehnoloģiju parka sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Grinvalde.

Seminārā savā pieredzē dalīsies uzņēmēji no dažādām nozarēm - Edijs Brauners (tekstilnozare), Andris Valerts (pārtikas nozare) un Mihails Šapkins (kosmētikas nozare).

No plkst.10.00 līdz 11.30 SIA "Baltic Textile Production" un SIA "Lemewe collection" vadītājs Edijs Brauners pastāstīs, kā piedāvāt tirgū konkurētspējīgu produkta pārdošanas cenu, iepazīstinās ar uzcenojuma matricu dažādās nozarēs un noieta kanālos, kā arī pastāstīs par dažādiem aspektiem darbā ar tirgotājiem, tostarp apmaksas nosacījumiem, apjomiem, dokumentiem un "zemūdens akmeņiem".

Pēc tam sekos kafijas pauze, pēc kuras semināru turpinās pārtikas nozares eksperts Andris Valters, kurš kopš 1994.gada darbojies pārtikas biznesā, strādājot ar tādiem ražotājiem kā Coca Cola, Kellogs, Philip Moris, Druvas saldējumi u.c.

No plkst.12.10 līdz plkst.12.30 seminārā uzstāsies Mihails Šapkins, kuram ir ilgstoša kosmētikas nozares pieredze un kurš ir virzījis kosmētikas produktus Latvijas veikalu ķēdēs un profesionālos veikalos.

Seminārs notiks pirmdien, 1.februārī, plkst.10.00, Ventspils Augstskolas Biznesa inkubatorā, Inženieru ielā 101.

Seminārs ir bez maksas

Pieteikties semināram var līdz piektdienai, 31.janvārim, rakstot uz e-pastu: martins.velde@vatp.lv

VATP Ideju studiju finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)