Banner 980x90

Airsoft veikals profesionāļiem un amatieriem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Airsoft izklaide kļūst arvien populārāka arī Latvijā, pulcinot spēlēt gribētājus publiskās spēlēs un citos pasākumos. GUNSnLASERS airsoft veikals piedāvā dažādus ieročus, bumbiņas, aizsargekipējumu un CO2 kapsulas. Uzzini vairāk par pašu spēli un ekipējumu!

Īsumā, kas ir airsofts
Airsoft ir taktiska kaujas simulācijas spēle, kuras mērķis ir gūt uzvaru pār otru komandu. Spēles gaitā tiek izspēlētas dažādas misijas, piemēram:
• karoga uzvilkšana laukuma centrālajā mastā;
• slepenā kofera nogādāšana savā bāzē;
• ķīlnieka atbrīvošana;
• kastes vai karoga nozagšana no pretinieka bāzes u.c.

Spēles būtība slēpjas komandas stratēģijas izvēlē un pārdomātās kustībās, lieki neizaicinot pretinieku mērķēt Tavā virzienā. Ja, piemēram, peintbols vai lāzertags ir salīdzinoši dinamiskāka spēle, kur visi dodas uzbrukumā, ilgi nedomājot, airsoft misijas notiks lēnāk, taču ne mazāk interesanti. Uzvara slēpsies ne tikai veiksmē, bet arī komandas sadarbībā.

Lai saprastu spēles būtību, vispirms apmeklē publiskās spēles, kas notiek katru mēnesi GUNSnLASERS izklaides parkos Rīgā vai kopā ar savu draugu grupu reģistrē spēli tikai jums. Pēc tam vari domāt par sava ekipējuma iegādi.

Airsoft ieroči
Airsoft ieroči ir īstu ieroču kopijas. Populārākās no tām, ko piedāvā arī GUNSnLASERS airsoft veikals un spēles:
• M4 automāts;
• MP5 automāts;
• Beretta CO2 pistole;
• Beretta elektriskā pistole.

Publicitātes fotoPublicitātes foto


G&G zīmola M4 automāts ir ļoti kvalitatīvs no polimēra un metāla daļām. Šaušanas ātrums 380 fps jeb 110 – 115 m/s. Ar līdzīgu ātrumu šauj arī Sima zīmola MP5 airsoft ieroči. Visiem ieročiem ir regulējams laidnis un 6,05 mm stobra diametrs.

G&G airsoft ieroči cenas ziņā varbūt ir nedaudz dārgāki, taču kvalitatīvāki nekā analogi citu zīmolu ražojumi. G&G ir pārbaudīta vērtība, ko novērtē daudzi šīs spēles profesionāļi.

Baterijas
Ierocis darbojas ar baterijām. Atkarībā no dažādiem apstākļiem, tā darbojas aptuveni 4-5h, intensīvi spēlējot.

Aptvere
Aptvere – hicap (latviski bunkurenes) tipa, kurā var vienlaikus ievietot apmēram 200 līdz 400 bumbiņas.

Bumbiņas
Vieglākās bumbiņas svars ir 0,2 grami, vidējais svars 0,25 vai 0,28 grami. Jo vieglākas bumbiņas, jo tās ātrāk lidos. Tas ir svarīgi spēlēs, kurās ir mazas distances. Savukārt spēlēs ar lielu attālumu no pretinieka, ieteicams izmantot smagākas bumbiņas, lai garantētu izcilu precizitāti. Bumbiņas piedāvā airsoft veikals www.gunsnlasers.lv!

Airsoft ekipējuma un ieroču cenas skaties ŠEIT!

Ikviens airsoft veikals piedāvā arī aizsargekipējumu, jo bez tā spēlēt ir stingri aizliegts. Tev noteikti nepieciešams:
• taktiskie cimdi ar nodiluma izturīgu materiālu un aizsardzību pret bumbiņas triecienu;
• brilles ar pret svīšanas funkciju;
• mutes aizsargmaska (citi briļļu un mutes maskas vietā izvēlas pilno sejas aizsargmasku).

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Spēlējot airsoft, izmanto tikai kvalitatīvu un atzītu ekipējumu! Savukārt papildu efektam un arī taktiskam aizsegam izmanto dūmu granātas. To radītais dūmu mākonis ļaus Tev pārvietoties nepamanītam un pārsteigt pretējās komandas dalībnieku. Airsoft veikals piedāvā pasaulē zināmā EnolaGaye zīmola dūmu sveces:
• EG18 ar dūmošanas ilgumu 90 sekundes un 130g dūmošanas kompozītu;
• Wire Pull dūmošanas ilgums 90 sekundes, dūmu pulvera apjoms 40g;
• Friction dūmo 60 sekundes, dūmu pulvera daudzums 40g;
• Burst dūmošanas laiks ir 15 līdz 25 sekundes ar 40g dūmu pulvera.

Airsoftam piemērotas ir Burst dūmu granātas, jo efektīvs dūmu mākonis radīsies vien dažu sekunžu laikā, pateicoties abpusējai dūmu plūsmai.

Ja Tev ir papildu jautājumi par airsoft spēli, ieročiem vai citu ekipējumu, droši uzdod tos GUNSnLASERS profiņiem. Airsoft veikals atrodas Andrejsalā (Andrejostas ielā 8), Mežaparkā (Viestura prospektā 2) un Juglā (Mārkalnes ielā 10). Pirms došanās zvani uz tālruņa numuru +371 27274646, lai pārliecinātos par darba laiku!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)