Banner 980x90

Aktualizētajā Ventspils investīciju plānā iekļauj arī peldbaseina būvniecību un videi draudzīgu autobusu iegādi

Ventspils, 7.dec., LETA. Aktualizētajā Ventspils pilsētas attīstības programmas investīciju plānā, ko šodien apstiprināja Ventspils dome, iekļauta jauna peldbaseina būvniecība, videi draudzīgu autobusu iegādi un citi investīciju projekti, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Investīciju plāns papildināts ar jaunām projektu idejām - piemēram, peldbaseina ar rehabilitācijas centru un viesnīcu būvniecību, iekštelpu bērnu pilsētiņas un ziemas skeitparka bāzes izveidi, videi draudzīgu autobusu iegādi u.c. pilsētas attīstības iecerēm.

Turpinot mērķtiecīgu darbu pie pilsētas industrializācijas, tiek plānota jaunu ražošanas ēku būvniecība Ventspils brīvostas teritorijā, jaunu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku būvniecība, kā arī veloceliņu attīstība un citas idejas. Tiks turpināta arī vispārējās izglītības iestāžu modernizācija, ieguldījumus veicot gan par Eiropas Savienības, gan pašvaldības budžeta līdzekļiem.

Vienlaikus pašvaldībā tiks turpināts darbs pie projektu ideju detalizētas izstrādes Zinātnes un inovāciju centra, Gāliņciema bibliotēkas, Bērnu bibliotēkas, Piejūras brīvdabas muzeja ēkas un citiem projektiem.

Investīciju plāns aktualizēts, ņemot vērā nacionālā līmenī veiktās izmaiņas pašvaldību prioritāro projektu īstenošanas nosacījumos. Tāpat ņemts vērā, ka ir sākta iepriekš plānoto projektu realizācija - piemēram, Ventspils Mūzikas vidusskolas ar koncertzāles funkciju būvniecība, pievadceļu pārbūves darbi, Ventspils slimnīcas pārbūve un iekārtu iegāde.

Investīciju plāns ir daļa no Ventspils pilsētas attīstības programmas 2014.-2020.gadam un pamats Eiropas Savienības fondu finansējuma ieguldījumu veikšanai un projektu īstenošanai, skaidroja pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)