Banner 980x90

Amatu mājā atklās sveču darbnīcu

Sestdien, 20.aprīlī, no plkst.12.00 līdz 15.00 notiks Sveču darbnīcas atklāšana Amatu mājā Skolas ielā 3, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils muzeja pārstāvis.

Amatu mājā ir iekārtotas un patlaban darbojas audēju, podnieka un foto darbnīcas. Nedēļas nogalē pie nosauktajām darbnīcām pievienosies jauna – sveču darbnīca, kas gaidīs savus apmeklētājus.

Tādēļ 20.aprīlī no plkst.12.00. līdz 15.00 aicinām uz Sveču darbnīcas atklāšanas svētkiem. Sadarbībā ar SIA "Sveču darbnīca" Amatu mājā būs iespējams apmeklēt īstu gaismas darbnīcu, kurā ikvienam tiks dota iespēja izliet savu sveci. Sveču liešana tiks piedāvāta dažādās tehnikās un krāsās, un par to parūpēsies sveču darbnīcas vadītājs un meistars Artis Treimanis.

Turpmāk, iepriekš piesakoties pa tālruni 2935357, Sveču darbnīca gaidīs visus, kam mīļa sveces gaisma. Ieeja: Ls 0,30; Ls 0,60.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)