Banner 980x90

Amatu māja organizē Ventspils Modes pēcpusdienu

Sestdien, 30.novembrī, no plkst.15.00 Amatu māja aicina uz Ventspils Modes pēcpusdienu, lai apskatītu tērpu mākslinieces Danas Maļavkinas darbus un redzētu, kā no visparastākajiem auduma gabaliem top krāšņi un interesanti tērpi, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils muzejā.

Tā kā tuvojas gada nogales svētku laiks, kad ikviena ventspilniece vēlas būt skaista un oriģināla, Modes pēcpusdienas rīkotāji nolēmuši, ka šis ir īstais brīdis, lai papildinātu garderobi ar interesantiem tērpiem. Tādēļ  Modes pēcpusdienā ventspilnieki aicināti ņemt līdzi arī kādu audumu vai sen nelietotu apģērba gabalu, kuram Dana palīdzēs radīt otru mūžu un piešķirt aktuālu akcentu.

Tērpu mākslinieci Danu Maļavkinu ventspilnieces jau atpazīst. Māksliniece radījusi tērpus no aizkariem, galdautiem, gultas veļas un citiem audumiem, kas savu mūžu nokalpojuši un nevajadzīgi iegūlušies kastēs bēniņos. Ventspilniece Dana drosmīgi pieteikusi sevi to tērpu mākslinieku vidū, kas nodarbojas ar redizainu (novecojuša lietu dizaina maiņa, izmantojot inovatīvus paņēmienus vai tehnoloģijas) Latvijā.

Ieejas maksa: 0,30 Ls; 0,43 eiro; 0,60 Ls; 0,85 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)