Banner 980x90

Atkušņa dēļ slēgts slēpošanas kalns "Lemberga hūte"

Ventspils, 13.marts, LETA. No šodienas laika apstākļu dēļ slēgts Ventspils slēpošanas kalns "Lemberga hūte", aģentūru LETA informēja olimpiskā centra "Ventspils" pārstāvis Rolands Gorškovs.

Tuvākajā laikā gan atkal tiek prognozēti ziemīgi laika apstākļi, tādēļ, iespējams, "Lemberga hūti" vēl varētu atvērt ziemas prieku baudītājiem.

Slēpošanas kalns šogad ar nelielu pārtraukumu apmeklētājiem bija pieejams no 16.janvāra. Kopumā slēpošanas kalns šosezon ir bijis atvērts 42 dienas.

Labvēlīgie laika apstākļi šogad ir ļāvuši nodrošināt pilnu slēpošanas kalna "Lemberga hūte" piedāvājumu – centrālo slēpošanas trasi, snovparku, kameršļūkšanu, bezmaksas ragaviņu kalnu un distanču slēpošanas apli, piebilda Gorškovs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)