Banner 980x90

Atraktīvi un skaļi aizritējis Baltijas jūras reģiona valstu motobraucēju salidojums

Foto: Sandis Griezis
Foto: Sandis Griezis
No 15. līdz 17.jūlijam Ventspilī norisinājās gadskārtējais Starptautiskais Baltijas jūras reģiona valstu motobraucēju salidojums "Kurland Bike Meet 2016", pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Dace Obodovska.

Pasākumā piedalījās 2000 motobraucēji no Zviedrijas, Baltkrievijas, Krievijas, Somijas, Igaunijas, Lietuvas, Austrijas un Vācijas, izveidojot iespaidīgu motociklu parādi Ventspils ielās. Parāde noslēdzās Reņķa dārzā, kur visi interesenti varēja aplūkot motociklus, kā arī baudīt dueta "Sandra" uzstāšanos. Pasākuma laikā norisinājās arī motociklu konkurss "Skaļākais motocikls".

Ventspils Piejūras kempingā muzicēja grupas "Pūķa Gars", Tequila Band", "Super Star Orchestra". Savukārt sestdien - 16.jūlija vakarā notika Pliko Brauciens un nakts noslēgums mūzikas un deju ritmos kopā ar grupām "Windlines", "Catalepsia" un "Dzelzs vilks".

Finansiāli pasākumu atbalstīja Ventspils pilsētas dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)