Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā Taviem neparedzētajiem tēriņiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ikvienam dzīvē ir gadījusies situācija, kad steidzami nepieciešami papildus finanšu līdzekļi, bet kur tos iegūt? Salīdzinoši ērtākais un vienkāršākais veids ir ātrie kredīti internetā. 

Tie visā pasaulē, to starp arī Latvijā, ir guvuši lielu popularitāti dažādu priekšrocību dēļ:
- salīdzinoši ātra pieteikuma izskatīšana un aizdevuma saņemšana;
- nav jādodas uz banku vai citu iestādi, viss izdarāms internetā;
- nav nepieciešama izziņa no darbavietas;
- pieejami bez galvotāja un ķīlas.

Kas izsniedz ātros kredītus?
Latvijā īstermiņa aizdevumi jeb ātrie kredīti internetā tiek izsniegti kopš 2007. gada. Latvijā darbojas 19 ātro kredītu firmas, tajā skaitā "Kredits7". Lai saņemtu aizdevumu pie "Kredits7" Tev jābūt
- Latvijas Republikas pilsonim;
- vecumā no 21 līdz 65 gadiem;
- kontam kādā no Latvijas bankām;
- aktīvam mobilā tālruņa pieslēgumam;
- stabiliem ikmēneša ienākumiem.

Pirms veic aizņēmumu, iepazīsties ar visu informāciju un nosacījumiem, kas pieejama aizdevēja mājaslapā, lai nerastos nepatīkamas situācijas!

Trīs soļi, un aizdevums ir Tavs!
Lai saņemtu aizdevumu pie "Kredits7", Tev jāveic tikai trīs vienkāršas darbības, līdz saņemsi sev nepieciešamo naudas summu. Lūk, kas Tev ir jādara:
- veic reģistrāciju "Kredits7" mājaslapā – aizpildi prasīto informāciju un iepazīsties ar līguma nosacījumiem;
- piesakies aizdevumam – norādi nepieciešamo kredīta summu.

Tad "Kredits7" izvērtēs tavu kredīta pieteikumu – par kredīta piešķiršanas apstiprināšanu vai noraidījumu Tu tiksi informēts ar SMS palīdzību 10 minūšu laikā no kredīta pieteikuma nosūtīšanas brīža. Ja Tavs kredīta pieteikums tiks apstiprināts, nauda automātiski tiks pārskaitīta uz tavu kontu.

Ātrie kredīti tiek izsniegti tikai "Kredits7" darbalaikā:
- darbdienās no plkst. 8:30 līdz plkst. 20:00;
- sestdienās un svētdienās no plkst. 11:00 līdz plkst. 16:00.

Kā aizņēmumu atmaksāt?
Ātrie kredīti internetā tiek izsniegti uz noteiktu termiņu, kas parasti ir no septiņām līdz 30 dienām, kuru laikā ir jāveic pilnīga kredīta atmaksa. Maksājumus iespējams veikt kādā no bankas filiālēm vai arī izmantojot internetbanku.

Ja rodas nepieciešamība, vienojoties ar aizdevēju, par papildus samaksu ir iespējams termiņu pagarināt, tomēr aizņemoties Tev jābūt pārliecinātam, ka spēsi atmaksāt visu summu noteiktajā periodā. Ja neveiksi kredīta atmaksu, iegūsi negatīvu kredītvēsturi, kas apgrūtinās kredīta saņemšanu nākotnē.

Aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)