Banner 980x90

Atvērto durvju diena Ventspils Ūdens piedzīvojumu parkā

Laika posmā no 7. līdz 13.oktobrim Latvijā tiek atzīmēta starptautiskā Veselības nedēļa, kuras laikā tiek popularizēts veselīgs dzīvesveids un iedzīvotāji tiek iesaistīti sportiskās aktivitātēs. Arī Ventspilī norisināsies vairāki Veselības nedēļai veltīti pasākumi, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils" Sporta un mārketinga daļa.

Otrdien, 8.oktobrī, plkst.13.00 Olimpiskā centra "Ventspils" Basketbola hallē un ceturtdien, 10.oktobrī, plkst.13.00 Vieglatlētikas manēžā uz fiziskām aktivitātēm kopā ar treneri Mārīti Strūģi ir aicināti vecāka gadagājuma cilvēki.

Savukārt, ceturtdienas, 10.oktobra, vakarā aktīva dzīvesveida interesenti ir aicināti uz atvērto durvju dienu Ūdens piedzīvojumu parkā. Šajā dienā sekojošas nodarbības Ūdens piedzīvojumu parkā visiem interesentiem ir bez maksas - no plkst.17.00  līdz plkst.19.00 Atlētikas zāle, no plkst.18.00 līdz plkst.19.00 Vingrošanas zālē u tae – bo (fitness ar cīņas elementiem) nodarbība pie aerobikas kluba A Klase trenerēm, no plkst.17.30 līdz plkst.18.30 Aerobikas zālē bez maksas body ART (vingrošana ķemeņa stiprināšanai un veidošanai) nodarbība pie Veselības kluba VIP vadītājas Ivetas Leinbergas, bet no plkst.19.00 līdz plkst.20.00 būs pieejams mazais un lielais peldbaseins.

Ceturtdien, 10.oktobrī no plkst.19.00 līdz plkst.20.00 Ūdens piedzīvojumu parka kafejnīcā Sporta pārvaldes vadītāja Daina Paipala un Olimpiskā centra "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis aicina iedzīvotājus arīuz tikšanos par interesējošiem jautājumiem sportā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)