Banner 980x90

Augulis: Autoceļu fonds bija ideāls modelis ceļu rekonstrukcijas plānošanai

Jelgava, 28.apr., LETA. Likvidētais Autoceļu fonds bija ideāls modelis ceļu rekonstrukcijas un uzturēšanas plānošanai, šodien, tiekoties ar uzņēmējiem "Zemgales uzņēmēju dienu" biznesa forumā, pauda satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS).

Augulis, ar reģiona uzņēmējiem diskutējot par ceļu stāvokli, pauda pārliecību par nepieciešamību atjaunot Autoceļu fonds.

"Varējām plānot divus trīs gadus uz priekšu. Tas ir ideāls modelis, kurā ir iezīmēti līdzekļi ceļu uzturēšanai un rekonstrukcijai," par pieredzi, savulaik strādājot pašvaldību līmenī, pauda ministrs.

Augulis pastāstīja, ka, veicot ceļu inventarizāciju, paredzēts efektīvāk saplānot ceļu rekonstrukciju atbilstoši pārvadātāju vajadzībām, skolu tīklam, veselības jomas reformām un citiem kritērijiem. "Mēs nevaram būvēt ceļu uz nekurieni," ceļu inventarizācijas un telpiskās plānošanas nepieciešamību pamatoja Augulis.

Esošais finansējums ceļu atjaunošanai esot trīsreiz mazāks nekā nepieciešams, pauda ministrs, solot, ka līdz 2020.gadam valstī būs sakārtoti 80% valsts galveno autoceļu.

Jau vēstīts, ka šodien un rīt Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā notiek "Uzņēmēju dienas Zemgalē 2017", kurās piedalās apmēram 200 dalībnieku.

Dalībnieki šodien un rīt rādīs savu produkciju un pakalpojumu klāstu, lai ieinteresētu aptuveni 10 000 apmeklētāju no visas Zemgales.

Kā ierasts, "Uzņēmēju dienās Zemgalē" tiek rīkots biznesa iespēju forums. Šogad uzņēmēji, eksperti, valsts un pašvaldību amatpersonas runā par uzņēmējdarbības vides attīstību reģionā, eksporta veicināšanas iespējām un citiem aktuāliem tematiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)