Banner 980x90

Augustā notiks ikgadējā Slīteres Kukaiņu nakts

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 5.augustā, plkst.22.00 Slīteres Nacionālajā parkā pie Šlīteres bākas norisināsies ikgadējais pasākums dabas draugiem - Slīteres Kukaiņu nakts, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Dabas aizsardzības pārvaldes Sabiedrisko attiecību un vides izglītības nodaļas vadītāja Inese Pabērza.

Nakts ir tāds noslēpumains laiks. Pēc saulrieta lēnām satumst, un no malu malām uz gaismu steidz visādi kukaiņi – pūcītes, lācīši, sfingi un daudzi citi. Cilvēku un kukaiņu ceļi dažkārt krustojas, taču lielākā daļa no viņiem ir mums nepazīstami un noslēpumaini, tādi, par kuriem ikdienā pat nenojaušam.

Ja gribi iepazīt Slīteres kukaiņu daudzveidību un labi pavadīt vienu vasaras vakaru skaistā Latvijas vietā, pievienojies mums!

Programmā:

Entomologu sarunas par kukaiņiem.

Kukaiņu gaismošana Šlīteres dabas takā.

Sarunas pie ugunskura.

Iespēja apmeklēt Šlīteres bāku un līdzdarboties dabas izglītības centra "Slītere" radošajās un izzinošajās aktivitātēs.

Slīteres Kukaiņu nakti organizē Dabas aizsardzības pārvalde sadarbībā ar Latvijas Entomoloģijas biedrību un biedrību "Zaļā doma".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)