Banner 980x90

Bena Frosta koncerts Ventspilī pārcelts uz augustu

Ņemot vērā negaidītus apstākļus mūziķa ģimenē, 11.jūlijā paredzētais austrāliešu elektroniskās mūzikas mākslinieka Bena Frosta (Ben Frost) koncerts teātra namā "Jūras vārti" pārcelts uz 8. augustu.
Koncerta rīkotāji SIA "Kurzemes filharmonija" apliecināja pilsētas informācijas portālam Ventspils24, ka visas iepriekšpārdošanā iegādātās biļetes ir derīgas uz koncertu 8.augustā. Ja kādu iemeslu dēļ nebūs iespējams apmeklēt koncertu augustā, naudu par biļetēm, kas iegādātas "Biļešus serviss" tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu. Pirms tam gan ir jāaizpilda pieteikuma veidlapa  un jānosūta uz e-pasta adresi info@bilesuserviss. Tas ir jāizdara līdz 31.jūlijam.

Bens Frosts ir elektroniskās mūzikas eksperimentators no Austrālijas, kurš nu par mājām sauc Islandes galvaspilsētu Reikjavīku. Viņa lielākoties instrumentālo mūziku pieņemts uzskatīt par minimālismā balstītu. Žurnāls "Wire" savulaik pat izmantojis salīdzinājumu "Arvo Perts Trenta Reznora aranžējumā", jūsmīgi recenzējot viņa 2007.gada albumu "Theory Of Machines", ar kuru Frosts kļuva pazīstams plašākā publikā. Ieraksts iezīmēja arī Frosta profesionālās "draudzības" sākumu ar mūziķi un producentu Valgīru Sigurdsonu (Valgeir Sigurðsson) un viņa Reikjavīkā dibināto izdevniecību "Bedroom Community", kas izdevusi viņa turpmākos ierakstus. Pagājušogad izdotais solo ieraksts "A U R O R A" un tam sekojošie koncerti ir vienlaikus solis tālāk mūsdienu elektroniskās mūzikas robežu pārbīdē un cieņas apliecinājums pirms gadiem jau uzņemtajam kursam pretim mūzikai kā fiziskai ķermeniskai pieredzei. Tam liecinieki varēs būt arī koncerta Ventspilī apmeklētāji.

Koncerta īpašais viesis – latviešu elektroniskās mūzikas eklektiķis un elektronisko skaņu ainavu darinātājs "Oyaarss".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)