Banner 980x90

Biznesa Inkubatora ceļojošā kausa izspēle telpu futbolā ’12

Trešdienas, 9.maija, vakarā Pārventas sporta hallē tika aizvadītas fināla spēles Biznesa Inkubatora ceļojošā kausa izspēlē telpu futbolā ’12. Pirmajā spēlē sacentās "ITF UNITED" ar "FK RED BULL". Spraigā gaisotnē spēles favorīti "ITF UNITED", kas sastāvēja tikai no pirmkursniekiem, ieguva savu pirmo uzvaru turnīrā ar rezultātu 4:1, kas izrādījās liktenīga un nodrošināja spēlētājus ar godpilno 3. vietu. Pirmo reizi turnīra vēsturē tika noraidīts spēlētājs. Zintis Šnitceris saņēma sarkano kartīti par nesportisku uzvedību un otrā puslaika beigās divas minūtes "FK RED BULL " nācās spēlēt mazākumā.

Otrajā spēlē sacentās "FK AMATIERI" un "KUR IR MANA PENSIJA?". Lai arī "FK AMATIERI" nebija ne reizi zaudējuši, liktenis nospēlēja savu lomu un komanda pieredzēja savu pirmo zaudēto spēli un ieguva 2. vietu. Spēle bija tik spraiga, ka viens "FK AMATIERI" spēlētājs neizturēja spriedzi un pameta spēli, nesagaidot beigas. Ar rezultātu 3:1 uzvaru ieguva "KUR IR MANA PENSIJA?", kuras sastāvā bija arī Biznesa Inkubatora turnīra rezultatīvākais spēlētājs Arnis Lukašenoks. Lai gan pēc pirmā puslaika rezultāts bija 1:1, otrajā puslaikā "KUR IR MANA PENSIJA?" izvirzījās vadībā un ieguva Biznesa Inkubatora kausu. Tika apbalvots arī labākais vārtsargs, kas izrādījās "FK AMATIERI" spēlētājs Arturs Matjuškins. Balvā kausa ieguvēji saņēma īpašu iespēju – aizvadīt aizraujošu treniņu kopā ar "FK Ventspils" komandu

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)