Banner 980x90

Biznesa inkubators aicina pieteikties Ventspils uzņēmējus

Piektdien, 20.septembrī Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Biznesa inkubatorā notiks kārtējā Atbalsta piešķiršanas komisijas sēde, kurā tiks lemts par jaunu uzņēmumu uzņemšanu Talsos un Ventspilī, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Grinvalde.

Līdz ar iestāšanos Biznesa inkubatorā uzņēmumi saņem tiesības pretendēt uz finansiālo atbalstu ar uzņemējdarbības attīstību saistīto vajadzību segšanai. Maksimālā atbalsta intensitāte ir līdz 85% no uzņēmuma izmaksām.

Šobrīd VATP Biznesa inkubatorā reģistrēti vairāk kā 60 uzņēmumi, kas jau izmanto inkubatora sniegtos pakalpojumus Ventspilī un Talsos.

VATP Biznesa inkubators saviem klientiem kopumā piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, kas ļauj nodrošināt biznesa idejas daudz straujāku un veiksmīgu attīstību. Inkubatorā jaunie uzņēmēji tiek nodrošināti ar modernām biroja telpām, nepieciešamo biroja tehniku un, protams, ātru Internetu. Tāpat klientiem tiek dota iespēja izmantot konferenču un sanāksmju zāles ar aprīkojumu. Taču, kā rāda pieredze, svarīgākie ir tieši inkubatora sniegtie konsultāciju pakalpojumi, piemēram, biznesa plāna rakstīšana, grāmatvedība, produktu prototipu izstrāde, finansējuma piesaiste no ES fondiem, mentorings un mārketinga aktivitātes.

Ar visiem VATP Biznesa inkubatora pakalpojumiem iespējams iepazīties šeit.

Pretendēt uz iestāšanos VATP Biznesa inkubatorā var fiziskas personas, kam ir biznesa ideja un kas plāno to attīstīt Biznesa inkubatora darbības reģionā. Pieteikties aicinātas arī juridiskās personas, kas nav vecākas par 2 gadiem uz pieteikšanās brīdi, kas atbilst mazā un vidējā uzņēmuma statusam, kam nav maksātnespējas vai nodokļu parādu.

VATP Biznesa inkubators aicina jaunos uzņēmējus sekot līdzi informācijai VATP mājas lapā www.vatp.lv, kur tiek regulāri publicēta informācija par finansējuma pieejamību uzņemējdarbības attīstībai, bezmaksas apmācībām, semināriem un citām aktivitātēm, kas var paātrināt uzņēmumu izaugsmi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)