Banner 980x90

Bobslejisti trennējas Venspilī

No pirmdienas, 8.jūlija, līdz sestdienai, 20.jūlijam, Olimpiskajā centrā "Ventspils" treniņnometni aizvada Latvijas bobsleja izlsases sportisti 14 cilvēku sastāvā, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils" Sporta un mārketinga daļas pārstāvis.

Kā pastāstīja nometnes vadītājs, bobsleja izlases vecākais treneris Sandis Prūsis, bobsleja izlase Ventspilī treniņnometnes organozē jau astoto gadus pēc kārtas. Ik vasaru šeit tiek aizvadītas divas nometnes – viena jūlijā, bet otra augustā.

Sportistiem treniņi notiek trīs reizes dienā: no rīta plkst.8.00, tad pusdienslaikā un vakarā no plkst.16.30. Pirms treniņiem iesildīšanās notiek Mini pich futbola laukumā, treniņi tiek aizvadīti gan stadionā, gan atlētikas zālē.

Bobsleja sezona šogad sāksies novembra beigās ar pirmajiem startiem Kalgari, Kanādā, bet sezonas galvenie starti būs Ziemas Olimpiskajās spēlēs Sočos.

Kā zināms, aizvadītās sezonas pēdējā Pasaules kausa posmā, kas norisinājās 2014.gada ziemas olimpisko spēļu trasē Krievijas pilsētā Sočos, Latvijas labākais pilots Oskars Melbārdis triumfēja četrinieku sacensībās, izcīnot pirmo uzvaru karjerā un nodrošinot sev otro vietu sezonas kopvērtējumā. Tāpat Sočos Melbārdis kopā ar Daumantu Dreiškenu izcīnīja trešo vietu divnieku mačos.

Aizvadītajā pasaules kausa kopvērtējumā gan divniekos, gan četriniekos Melbārdis izcīnīja otro vietu, bet šī gada pasaules čempionātā Melbārdis divniekos izcīnīja piekto vietu, bet četriniekos - devīto vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)