Banner 980x90

Brīvdienās Ventspils Piedzīvojumu parkā pabijuši 10 000 apmeklētāju

Aizvadītā nedēļas nogale Ventspils un tuvākā apkaime bija tūristiem pilna, lielākoties ceļotāji no Lietuvas. Pat mazliet neierasti daudz jūlija pirmajām dienām, jo parasti šāds ievērojams pieplūdums ir vērojams augusta pirmajās dienās, kad Ventspilī notiek pilsētas svētki. Tas vieš optimismu turpmākās tūrisma sezonas gaitā arī vietējiem uzņēmējiem.
Brīvdienās Ventspils Tūrisma informācijas centrs piedzīvojis rekordlielu apmeklētāju pieplūdumu. Lielākoties tie bijuši lietuvieši, kuri Ventspili apmeklē arvien aktīvāk. Tāpat šobrīd pilsētā ir daudz zviedru un vācu tūristi, laikrakstam "Ventas Balss" atklāja Ventspils TIC vadītājas vietniece Inga Aulmane. Visas naktsmītnes un ēstuves bijušas pilnībā pilnas, tāpat arī Piejūras kempings bija īpaši pilns ar nakšņotājiem. Arī pludmalē bija vērojams ļoti liels atpūtnieku skaits, turklāt arī krietni tālu gar piekrasti bija devušies daudz brīvdienu baudītāji. Pat tādās vietās, kurās parasti tūristi bieži neiemaldās. 

Laikraksts vēstī, ka brīvdienās īpašu apmeklētību piedzīvojis Piedzīvojumu parks. To divu dienu laikā apmeklējuši 10 000 atpūtnieku. Tāpat populārs bijis arī Pludmales akvaparks - to nedēļas nogalē apmeklējuši 2,5 tūkstoši viesu. Tas gan neesot apmeklētības rekords, jo pērn Ventspils Pilsētas svētku laikā akvaparku dienas laikā apmeklēja 1700 cilvēku. 

Sagaidāms, ka arī šajā nedēļas nogalē pilsēta piedzīvos ievērojamu viesu skaitu ne tikai no ārvalstīm, bet jo īpaši pašu un apkārtējiem novadiem - brīvdienās notiks Jūras svētki. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)