Banner 980x90

Ceturtdien daudzviet uzlīs, pūtīs brāzmains vējš

Rīga, 11.sept., LETA. Ceturtdienas rītā Latviju no rietumiem sāks šķērsot atmosfēras fronte, kas daudzviet atnesīs īslaicīgu lietu, kā arī no jauna izraisīs vēja pastiprināšanos, prognozē sinoptiķi.

Naktī vējš pierims, nav gaidāmi nokrišņi un gaiss atdzisīs līdz +7..+13 grādiem.

Dienā dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 10-15 metriem sekundē un gaisa temperatūra sasniegs +17..+22 grādus. Mākoņu daudzums būs mainīgs, Latgalē un Sēlijā nav gaidāmi būtiski nokrišņi.

Pretvēja piekrastē - Kurzemes rietumkrastā un Ziemeļvidzemes krastā - naktī un dienā gaidāmas vēja brāzmas līdz 18 metriem sekundē, gaisa temperatūra naktī nenoslīdēs zem +15 grādiem.

Rīgā naktī gaidāms pārsvarā skaidrs laiks, dienā debesis apmāksies, nedaudz uzlīs, pievakarē mākoņu kļūs maz. Naktī, pūšot mērenam dienvidu vējam, gaisa temperatūra pazemināsies līdz +12 grādiem; dienā gaidāmas dienvidrietumu vēja brāzmas līdz 13 metriem sekundē, gaiss iesils līdz +20 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)