Banner 980x90

Ceturtdien Ventspilī skanēs sirēnas

Ceturtdien, 29.maijā, plkst.13.30 Ventspilī notiks AS "Ventbunkers" Civilās aizsardzības mācības, kuru laikā tiks ieslēgtas sirēnas, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja AS "Ventbunkers" Tehnoloģiskā procesa nodrošināšanas daļas vadītājs Raivo Gūtfricis.

Mācību laikā tiks ieslēgtas uzņēmuma sirēna un civilās aizsardzības apziņošanas sistēma, kuras būs paredzētas mācību dalībniekiem. Iedzīvotāji aicināti izturēties ar sapratni pret iespējamajiem satiksmes ierobežojumiem uzņēmuma tuvumā un neņemt vērā skanošās sirēnas šajā laikā.

Civilās aizsardzības mācības tiek rīkotas saskaņā ar Ministra kabineta noteikumiem Nr. 532 "Noteikumi par rūpniecisko avāriju riska novērtēšanas kārtību un riska samazināšanas pasākumiem" un Ministru kabineta noteikumu Nr. 772 "Noteikumi par civilās aizsardzības mācību veidiem un organizēšanas kārtību" noteiktajām prasībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)