Banner 980x90

Ceturtdienas vakarā gaidāma vētra; autovadītājus aicina uzmanīties

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Saskaņā ar Latvijas Meteoroloģijas centra informāciju ceturtdienas, 29.septembra, vakarā un naktī Kurzemes un Vidzemes piekrastē sagaidāmas vēja brāzmas līdz 23 m/s, vēl piektdien no rīta iespējamas vēja brāzmas līdz 20 m/s, savukārt citur valstī tās var sasniegt 17 m/s, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" satiksmes informācijas centrā.

Autovadītājus aicina informēt par vēja postījumiem uz ceļiem, zvanot uz Satiksmes informācijas centra bezmaksas diennakts informatīvo tālruni 80005555.

Kurzemē uz Ventspils šosejas (A10) remontdarbi notiek četros posmos no Jūrmalas šosejas līdz Tukuma rotācijas aplim. Iespējami sastrēgumi, ieteicamie apbraucamie ceļi ir caur Jūrmalu vai pa Liepājas šoseju (A9).

Remontdarbos uz reģionālā autoceļa Talsi–Stende–Kuldīga (P120), sākot no Talsiem, ir pieci luksoforu posmi, un paredzamais šķērsošanas laiks ir viena stunda. 

Turpinās darbi arī uz Liepājas šosejas (A9) tilta pār Kauguru kanālu. Satiksme novirzīta pa pagaidu tiltu, un to regulē luksofors. Intensīvas satiksmes gadījumā tā var būt palēnināta.

Vidzemē ceļu remontdarbi turpinās:
* uz tilta pār Gauju Siguldā (P8) satiksme pa vienu joslu tiek organizēta ar luksoforiem; lai izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem, aicinām izmantot tiltus Murjāņos vai Cēsīs;
* uz Siguldas šosejas (A2) no Siguldas Līgatnes virzienā;
* uz Valmieras šosejas (A3) posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam ir četri luksoforu posmi; ja nepieciešams, vienā no tiem satiksmi organizē regulētāji un jārēķinās ar papildu stundu ceļā;
* pirms Vecpiebalgas (P30) ir būvdarbu posms 10 km garumā un papildu stunda ceļā. Ar papildu stundu jārēķinās arī braucot no Nītaures uz Augšlīgatni (P32).

Zemgalē lielākie būvdarbi:
* uz autoceļa Vecumnieki–Nereta–Subate (P73) posmā Krasti–Ērberģe; tur ir trīs luksoforu posmi un jāieplāno papildu 20 minūtes ceļā; vienā posmā satiksme novirzīta pa apvedceļu;
* uz autoceļa Ķekava–Skaistkalne (P89) posmā no Bārbeles līdz Lietuvas robežai jārēķinās ar pieciem luksoforu posmiem un papildu 40 minūtēm ceļā; Skaistkalnē joprojām ir slēgts ir 300 m garš ceļa posms un satiksme ir organizēta pa apvedceļiem.

Latgalē lielākie būvdarbi turpinās:
* no Rēzeknes Kārsavas virzienā uz ceļa Rēzekne–Daugavpils (A13);
* no Krāslavas, dodoties Kombuļu virzienā (P62),
* kā arī no Daugavpils Silenes virzienā (P68), kur jārēķinās ar četriem luksoforu posmiem un 50 minūtēm ceļā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)