Banner 980x90

Dienas horoskops 1.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Radīsies nelielas bažas par pašreizējo situāciju, jo nezināsi, ko iesākt. Koncentrējies uz savu pašizaugsmi! Nedienas  drīz vien pāries. 

Vērsis Lai arī kas nenotiktu, šodien centies saglabāt vēsu prātu un ieturēt distanci ar aizdomīgiem cilvēkiem. Reizēm sajūtas var pateikt vairāk, nekā tev šķiet. 

Dvīņi Lidināsies kā pa mākoņiem, bet būs daudz darbu, kuri jāpadara un kurus nevarēsi atlikt uz pēdējo. Dienas otrajā pusē varēsi mazliet atslābt.

Vēzis Liktenis atspēlēsies. Labais vai sliktais, skatoties, kāds tu esi bijis pret citiem, notiks ar tevi tieši šodien. Meklē sakarības un pievērs uzmanību detaļām! 

Lauva  Ja tevi kaut kas neapmierina, tad nesēdi un nečīksti par to! Taviem tuvajiem ir apnicis to klausīties. Saņemies - ne tev vienīgajam neiet tik gludi, cik gribētos.

Jaunava Nespēsi veikt izvēli, tas tevi nomāks visas dienas garumā un padarīs nedaudz nervozu. Uztraukumam nav pamata! Situācija drīz vien uzlabosies!

Svari Izvairies no piespiedu darba darīšanas, nepiekrīti visam tikai aiz labas sirds. Nav jēgas meklēt taisnību tur, kur to nav iespējams atrast.

Skorpions Šodien tev būs nepārvarama tieksme pēc jauniem eksperimentiem. Tomēr tev trūks enerģijas, lai to visu pamēģinātu – tikai pacietību!

Strēlnieks Pilnīga relaksācija un miers – tas ir tas, kas tev ir vajadzīgs. Tomēr, lai arī gribēsies slinkot, diena solās būs produktīva, ja visu dienu nesēdēsi mājās.

Mežāzis Tevi šodien vadīs bara instinkts, bet būs brīži, kad nevajag tam pakļauties. Viss būs labi, līdz nenoiesi no strīpas.

Ūdensvīrs Enerģiskas aktivitātes nāks par labu. Nevajag iestigt uz vienu lietu, centies būt pēc iespējas atšķirīgāks, bet no sevis tēlot neko nevajag.

Zivis Šis ir laiks, kad tu pats uzstādīsi jaunus mērķus un izplānosi jaunus ceļus, par kuriem iet. Izvairies no standartiem, piešķir dzīvei asumiņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)