Banner 980x90

Dienas horoskops 10.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Tu atklāsi, ka esi nokodis lielāku kumosu, nekā spēj norīt. Ja tikko esi izveidojis jaunas attiecības, tu nožēlo, ka to darīji tik sasteigtā tempā. Par šo problēmu tev vajadzētu parunāt ar otru pusīti, jo ātrāk to izdarīsi, jo labāk.

Vērsis
Tev jāpaceļ acis augstāk, tad ieraudzīsi, ka tuvas attiecības cieš no no tavas nevērības. Ja tu atrastu laiku sarunām par to, kā uzlabot esošo situāciju un ko gaidīt no esošajām attiecībām, viss būtu labi.

Dvīņi
Šķitīs, ka šodien viss iespējamais noiet greizi. Tev var izdoties labot situāciju, nevis slēpjoties no tās, bet runājot un risinot to. Šķiet, ka tavās attiecībās ir kāda problēma, kas traucē jums abiem dzīvot, to nav tik grūti atrisināt, ja patiesi to vēlies darīt.

Vēzis
Planētu izstarotā enerģija uzkurinās intensīvas jūtas saistībā ar kādu tuvu cilvēku. Sapratīsi, ka pārlieku aizraujies un esi greizsirdīgs par katru brīdi, ko sirsāķītis nepavada ar tevi kopā. Tev jāatslābst, citādi vari šo cilvēku zaudēt pavisam. Ja sapratīsi, kas notiek, tu vari krietni progresēt.

Lauva
Ja vēlies attiecībās ieviest pārmaiņas, bet otrā pusīte pret to klaji protestē, jo tādējādi attiecības var tikt sagrautas. Lai saglabātu mieru, tev jābūt atklātam par savām domām. Ja spēsi dalīties savās pārdomās un partneris vēlēsies ieklausīties, tad jau tuvākajā laikā ar jums viss būs vislabākajā kārtībā.

Jaunava
Tev būs visai grūti atklāt savas domas un paust īsto nostāju kādā jautājumā. Tev šķiet, ka būtu jāvar tas pateikt, bez vismazākās minstināšanās. Tomēr, dziļi sirdī tu zini, ka izteiktie vārdi ļoti daudz nozīmē, tādēļ tu atturies.

Svari
Šodien turi sevi rokās. Tev būs jābūt īpaši uzmanīgam pret mīļoto cilvēku. Cilvēki šodien var būt visai nervozi un viņus izvest no pacietības būs tīrais nieks, tādēļ labāk pārdomā, ko grasies teikt kādam.

Skorpions
Tu vēlēsies nolīst kaktā un tur arī netraucēti palikt. Ja tev un mīļotajam cilvēkam ir kas tāds, par ko jārunā, bet neesat pārliecināti kā par to runāt, intuīcija teiks, lai vienkārši aizmirstat par visu šo padarīšanu. Par spīti tam, ja izrunāsieties, tas var krietni uzlabot jūsu attiecības.

Strēlnieks
Planētu izvietojums iedrošinās tevi atrisināt problēmas attiecību jomā. Šī enerģija ļaus tev turpināt attiecības un ievirzīt tās jaunā dimensijā – tev šķitīs, ka tas ir jauns piedzīvojums. Tavā dzīvē nepieciešams līdzsvars, varbūt šajā ziņā palīdzēs jaunas dejas apgūšana kopā ar partneri?

Mežāzis
Dažkārt, lai arī cik gudri būtu tavi argumenti un lai arī cik meistarīgi tu tos pasniegtu, tev grūtības var sagādāt kāda cilvēka pārliecināšana. Tu vēlies, lai mīļotais cilvēks piekrīt tev šajā konkrētajā ziņā, bet viņš to darīt nevēlas.

Ūdensvīrs
Tev labāk patīk baudīt attiecības, kad tajās nav nekādu grūtību un strīdu. Tomēr, ir kāda situācija, kuru tu vienkārši nespēj atstāt novārtā, jo tā tevi stipri ietekmē. Šodien tev nāksies par to parunāt, ņem vērā, ka pēc šīs sarunas lietas mainīsies.

Zivis
Attiecību jomā tev ir divas iespējas, ja kāds tuvs cilvēks tevi ir nodevis, tu vari viņu ignorēt, bet tādējādi pienāks attiecību beigas, vai arī tu vari pats uzzināt patiesību par notikušo un pieņemt lēmumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)