Banner 980x90

Dienas horoskops 11.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Atceries, ka tavas kļūdas ir tavas - citi tās tavā vietā nevar pieļaut, tas būs jādara pašam. Izplāno savu dienu un tikai tad rīkojies!

Vērsis
Padomā, pirms dari. Nevajag paļauties uz emocijām – labāk ir sevi nomierināt un tikai tad runāt, citādāk kaut ko vari sabojāt.

Dvīņi
Šodien nežēlo laiku un līdzekļus savai labsajūtai! Tas viss atmaksāsies, pie tam dubultā! Fokusējies uz lielākām problēmām, nevis uz sīkām nebūšanām!

Vēzis
Padomā, ko tu varētu darīt, lai pašam paliktu priecīgāks garastāvoklis. Atraujies no pienākumiem un galvenais- nebēdz no problēmām!

Lauva Koncentrējies uz dažādiem sīkumiem, iespējams, ka pēcāk tie spēlēs lielu lomu tavā dzīvē! Pievērs uzmanību detaļām, centies tās iegaumēt un veikt secinājumus!

Jaunava
Lai arī kas nenotiktu, šodien centies saglabāt vēsu prātu un ieturēt distanci ar aizdomīgiem cilvēkiem. Reizēm sajūtas var pateikt vairāk, nekā tev šķiet.

Svari
Nedomā par to slikto, kas tevi sagaida, labāk koncentrējies uz to, kas notiek tagad un dari visu, lai tava turpmākā nākotne būtu pēc iespējas spožāka.

Skorpions
Ja speciāli neuzkurināsi citus, tad viss ies gludi, bet, ja gribēsi strīdēties, saņemsi pēc nopelniem. Izvairies no komunikācijas!

Strēlnieks
Neokšķerē tur, kur neviens tev degunu bāzt nav prasījis. Jāņemas pa savām darīšanām, kuras šodien būs diezgan daudz.

Mežāzis
Paklausies, ko par tevi runā! Visai ticams, ka par tevi ir izplatījušās nepatiesas baumas. Padomā par savu pēdējā laika uzvedību!

Ūdensvīrs
Nebaidies izpaust savas domas par to, kas tevi neapmierina, reizi par visām reizēm! Kaut arī tā rezultātā varētu izvērsties kāds nevēlams starpgadījums, labākais laiks rīkoties būtu tagad.

Zivis
Būsi pārsteigts, cik daudz laika līdz šim esi pavadījis darot kaut ko absolūti bezjēdzīgi, Jauna mēneša sākums var kalpot par jaunu motivāciju mainīt savu ierasto dienas kārtību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)