Banner 980x90

Dienas horoskops 12.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns
Šovakar paņem nelielu pauzi un atpūties - tu to tik tiešām esi pelnījis! Ja iespējams, tad satiecies ar kādu sev tuvu cilvēku, kurš spēs tevi iepriecināt un uzjautrināt! 

Vērsis
Centies nedomāt par lietām, kas tev traucē, lai sasniegtu savu mērķi! Koncentrējies šim brīdim un daru visu, kas tavos spēkos. Centība atmaksāsies! 

Dvīņi
Tas, kurš nedara, neko nesasniedz! Šodien būs kārtīgi jāpastrādā, lai tiktu pie cerētā mērķa. Mēģini visu darīt laicīgi!

Vēzis
Šodien visas emocijas būs izteiktas, iespējams, ka jebkādas sliktas ziņas uztversi daudz sāpīgāk, nekā parasti. Meklē balansu un harmoniju! Ieteicama veco bilžu albumu pārskatīšana. 

Lauva
Sarunās nepretendē uz vienu vienīgu taisnību, pieļauj dažādu viedokļu esamību, pretējā gadījumā vari iesaistīties konfliktā, kurš var slikti beigties.

Jaunava
No nepatikšanām šodien tevi varēs izglābt labas komunicēšanas spējas - dari visu, kas iespējams, lai izvairītos no problēmām! 

Svari
Šodien var gadīties, ka atkārtoti pieļauj kādu pagātnes kļūdu. Tas nekas, tu neesi ne pirmais, ne pēdējais, kurš uzkāpj uz tā paša grābekļa. Saglabā mieru! 

Skorpions
Šī diena nav piemērota panikai un stresam! Uz notiekošo centies raudzīties mierīgi un ar vēsu prātu! Neizrādi kritiku! 

Strēlnieks
Nāksies pievērsties personīgajām vajadzībām. No paša rīta jau to visu apdomā, lai vakarā nav jāsteidzas. Pēc tam varēsi atpūsties.

Mežāzis
Svārstīsies starp vēlmi pabūt pilnīgā vientulībā vai sarunām ar sev vistuvāko cilvēku.  Šodienu velti, lai sevi attīstītu un saliktu domas pa plauktiņiem!

Ūdensvīrs
Ja esi pēdējā laikā pārcietis kādus zaudējumus, tad šodien tas atmaksāsies. Iegādājies jaunas lietas, kas iepriecinās – šodien centies nestrīdēties!

Zivis
Šodien nodarboties ar blakus lietām nudien nebūs ieteicams! Mēģini ar darbiem laicīgi tikt galā, lai vakara pusē varētu atpūsties! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)