Banner 980x90

Dienas horoskops 12.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Vēlēsies palīdzēt kādam draugam, bet var gadīties, ka viņam tava palīdzība nemaz nav vajadzīga. Reizēm cilvēkiem nepieciešams laiks vientulībā.

Vērsis Šodien ieteicams atturēties no pārmērīgas alkohola lietošanas. Dzērumā vari sastrādāt visādas muļķības, kuras vēlāk nāksies nožēlot. Esi uzmanīgs!

Dvīņi Pirms uzticies kādam, mēģini uz šo cilvēku raudzīties no negatīvās prizmas. Varbūt, ka viss nemaz nav tik labi, cik izskatās.

Vēzis Būsi nesaprašanā, kāpēc viss notiek tā, kā notiek. Nav ko lieki filozofēt un tērēt laiku. Šodien galvenais ir rīkoties! Esi mazliet spontāns!

Lauva Būs sajūta, ka neko neproti, bet būs neizsakāmi liela vēlme kaut ko darīt. Šodien tavām prasmēm būs mazāka nozīme, liekāka jēga būs rīkoties. Tik uz priekšu!

Jaunava Nevajag sev pārmest neizdošanos – galvenais ir mēģināt un celties pēc tāda lielāka kritiena. Ja nav, kas patur rociņu, nebēdā, apņemies tikt galā viens.

Svari Nevajag citiem uzbāzties ar savām vajadzībām, tevi tik un tā nesapratīs. Domā par sevi pats un tiec ar to galā tā, kā pienākas.

Skorpions Liksies, ka viss, ko dari, neiet nemaz tik labi un raiti, turklāt ļoti lēni. Saglabā mieru un pacietību! Un centies neiespringt par sīkumiem!

Strēlnieks Ja tevi kaut kas nomāc, tad mierinājumu ieteicas meklēt draugu lokā. Viņi tevi sapratīs uz un uzmundrinās. Zodu augšā!

Mežāzis Uzdotie pienākumi risināsies ļoti labi. Ja nefokusēsies uz lietām, kas noies greizi, šī diena solās būt vēl labāka, nekā iepriekš ir ieplānots.

Ūdensvīrs Ja varēsi sabalansēt darbu un savas emocijas, viss ritēs gludi. Tu zini, ka līdzko kaut ko izdomā, ātri to pārdomā – tādēļ nav jēgas iespringt.

Zivis Šodien it visam meklēsi kādu loģisku izskaidrojumu, taču pie tā galu galā arī netiksi. Nav vērts rēķināt, bet gan jāļaujas pašplūsmai!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)