Banner 980x90

Dienas horoskops 13.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodien pienācis laiks tikt galā ar visiem vecajiem parādiem, lai tie nevilktos līdzi un nenomāktu tavu prātu. 

Vērsis
Šodien vari beidzot saņemt dūšu, un uzaicināt savu simpātiju uz romantiskām vakariņām, vai vismaz spert pirmo soli, lai iepazītu viņu tuvāk. 

Dvīņi
Neuzkrauj visus pienākumus sev uz pleciem, ja nepieciešams, lūdz citu cilvēku palīdzību! Šodien vēlēsies darīt un paveikt daudz, bet nesanāks. 

Vēzis
Īpaši dedzīgs būsi attiecībā pret darbiem un pienākumiem, kas kādreiz bija jāpaveic citiem. Pats tu gan tos nevēlēsies darīt, bet aizrādīt citiem gan. 

Lauva
Esi godīgs pret sevi, kad runa ir par savu prasmju novērtēšanu attiecīgajos jautājumos. Nenovērtē sevi par zemu, bet tai pat laikā neuzņemies pārāk daudz! Zini savu mēru! 

Jaunava
Lai sasniegtu un paveiktu vairāk, tev ir jāspēj sevi pavērot no malas. Iespējams, ka atsevišķus notikumus uztver pārāk dramatiski. Tikai mieru! 

Svari
Lieta, no kuras tu izvairījies vairāku nedēļu garumā, šonedēļ beidzot tevi skars un ietekmēs pamatīgi. Nožēlosi, ka iepriekš neesi neko darījis lietas labā. 

Skorpions
Šodien nāksies vienoties par nopietnām lietām, tev nepatiks fakts, ka tavs viedoklis nebūs izšķirošais. Centies piekāpties! 

Strēlnieks
Dažādu problēmu risināšana var paņemt visu tavu enerģiju. Būs sajūta, ka neko citu nevēlies, kā tikai atpūsties. 

Mežāzis
Šodien ieteicams pievērsties savām interesēm un hobijiem! Iespējams, ka pēdējā laikā esi piemirsis par sevi! Velti laiku pašattīstībai! 

Ūdensvīrs
Lieliska diena, kad atklāt jaunus horizontus un izmēģināt jaunas lietas! Pārliecinies, ka atrodies ar īstajiem cilvēkiem!

Zivis
Labākā motivācija darbam būs apziņa, ka, labi strādājot, var nopelnīt vairāk. Tas pat attiecas arī tad, ja tu mācies. Dari visu, kas tavos spēkos! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)