Banner 980x90

Dienas horoskops 13.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien centies pavadīt pēc iespējas vairāk laika ar saviem mīļajiem un tuvajiem! Visas sarežģītās lietas atliec uz vēlāku! 

Vērsis Diena, kad labāk nemelot! Pretēja gadījumā, ātri tiksi pieķerts melos. Ja nepieciešams, tad šodien atklāj ko tādu, ko tev jau sen vajadzēja pateikt. 

Dvīņi Nebāz degunu tur, kur neviens neprasa! Šodien mēģini koncentrēties tikai uz to, kas saistīts ar tevi! Ieturi neitrālu pozīciju, kad kāds risina savas darīšanas. 

Vēzis Nevajag traucēt citus – rīkojies pats savā nodomā un pats pēc saviem ieskatiem. Šodiena būs vienkārša – nomocīts netiksi.

Lauva Vajadzēs mazliet piebremzēt ar saviem plāniem. Citiem tie šķitīs muļķīgi, bet, ja tomēr noticēsi pats sev, viss vēl var izdoties.

Jaunava Pakāpsies mazliet augstāk – to ieraudzīs arī apkārtējie. Kad viss ir sācis iet uz augšu, tad arī garastāvokļa maiņas vairs nav tik krasas. Šodiena ir mierīga – izbaudi!

Svari Šodien tev būs liela diena – saņemsi ziņu, kas tev turpmāk visu izmainīs – uz labu vai sliktu – tas būs atkarīgs no tevis.

Skorpions Ģimenē varētu rasties kādas nesaskaņas,tādēļ šī nebūs tā labākā diena. Bet pacenties atrast kādu, pie kā rast mierinājumu-tas visu izlabos!

Strēlnieks Negribīgi skatīties virzienā, kur tevi sūtīs. Pastāvi par sevi – runā, ja nevēlies darīt to, ko tev liek. Viss ir maināms.

Mežāzis Nevajag domāt, ka tev neizdosies. Domām šodien tev būs ļoti liels spēks, tādēļ praktiski notiks tas, ko tu domāsi.

Ūdensvīrs Jutīsies apmaldījies savā dzīves ceļā. Varbūt arī atrodies uz kādas nelabākas takas, tomēr tu atradīsi galveno ceļu, kas atnesīs daudz, daudz prieka!

Zivis Šodien spīdēsi visās lietās, ko darīsi. Neuztver kādus padomus kā aizvainojumu – tas tā nebūs domāts. Labāk ieklausies tajos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)