Banner 980x90

Dienas horoskops 13.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Liktenis atspēlēsies. Labais vai sliktais, skatoties, kāds tu esi bijis pret citiem, notiks ar tevi tieši šodien. Meklē sakarības un pievērs uzmanību detaļām!

Vērsis
Nepadodies emocionalitātei, šoreiz labāk emocijas mazliet apslāpēt un paturēt pie sevis. Atklātās diskusijās par privāto dzīvi neiesaisties!

Dvīņi
Šodien koncentrējies uz savām personīgajām vajadzībām, nevis citu! Tavs prāts un ķermenis nav ticis pie kārtīgas atpūtas jau labu laiku, pienācis laiks relaksēties!

Vēzis
Bailēm un bažām šodien nebūs vietas! Nāksies saņemties un darīt visu, kas nepieciešams. Domā par veselību!

Lauva
Nestreb karstu! Zināms, ka patīk visu vienmēr uzreiz un bez apdomāšanas, bet varbūt šoreiz par visām reizēm ir vērts nogaidīt?

Jaunava
Šodien labs kontakts izveidosies ar bērniem. Kļūs tuvākas attiecības ar kādu, ar kuru sen jau esi cerējis tādas izveidot.

Svari
Nepinies ar cilvēkiem, kuri tevi velk uz leju. Šodien ieklausies sirdsbalsī, nevis tajā, ko saka citi- rīkojies, kā vēlies!

Skorpions
Meklē veidus, kā padarīt savu ikdienu brīvāku un vieglāku! Uzsākot jaunu mēnesi, domā par jaunajām lietām un hobijiem, kurus tu varētu uzsākt.

Strēlnieks
Nespēsi veikt izvēli, tas tevi nomāks visas dienas garumā un padarīs nedaudz nervozu. Uztraukumam nav pamata! Situācija drīz vien uzlabosies!

Mežāzis
Tava mēle tev var sagādāt nepatikšanas. Neīstais laiks, lai savas lielās ieceres paustu skaļi. Pagaidām būtu labāk, ka tas viss paliktu pie tevis.

Ūdensvīrs
Stiprākais trumpis būs tava pašpārliecinātība. Lai arī šodien kritīsi citiem uz nerviem, tas būs to vērts, lai sasniegtu savus mērķus.

Zivis
Šodien tev būs nepieciešams kāda uzticama cilvēka atbalsts, kāds, kuram izkratīt sirdi un padalīties kā ar priekiem, tā arī ar bēdām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)