Banner 980x90

Dienas horoskops 15.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodien emocijas sitīs augstu vilni, pārliecinies, ka to iespaidā neizdari kaut ko pārgalvīgu, ko pēc tam varētu nākties nožēlot. 

Vērsis
Tev nebūtu ieteicams iesaistīties aizdomīgos darījumos vai pasākumos. Ja kaut ko dari, tad esi par to lietas kursā, pretējā gadījumā gaidāma vilšanās.

Dvīņi
Lai arī cik ļoti tu to negribētu, taču šodien to nāksies darīt. Tiec pāri savai negribēšanai un negatīvismam, un mēģini uz notiekošo raudzīties kaut nedaudz pozitīvāk.

Vēzis
Šodien daudz ko sapratīsi, un sāksi izvērtēt attiecības ar saviem mīļajiem un tuvajiem. Ja iespējams, tad šodien velti viņiem laiku un rūpes.

Lauva
Šodien nāksies izvairīties no agresīviem cilvēkiem. Mēģini izvairīties no konfliktiem – it īpaši tad, ja tiem nav nekāda sakara ar tevi.

Jaunava
Tavs garastāvoklis tikai uzlabosies, un jaunās ziņas tev ļaus kustēties uz priekšu arvien ātrāk. Būs iespēja izteikt viedokli.

Svari
Neļauj emocijām un domām novest līdz dusmām. Koncentrējies uz tām lietām, ar kurām visu vari vērst par labu.

Skorpions
Būs sevi jānomierina, pirms grasīsies runāt. Jādomā divi soļi uz priekšu. Uzkāpsi uz daudz mierīgākas un stabilākas takas.

Strēlnieks
Šai situācijai ļauj noritēt pašai no sevis. Nevajag iejaukties un censties kaut ko mainīt, jo vari visu vērst tikai par sliktu.

Mežāzis
Laba diena profesionālām iecerēm. Mierīgā ritmā izdosies izpildīt visus pienākumus. Sāc plānot, kā pēc šī visa atpūtīsies.

Ūdensvīrs
Izdomā plānus, kas tuvāk savedīs tevi ar taviem mīļotajiem cilvēkiem. Būs grūti uzturēt mieru, bet centība atmaksāsies.

Zivis
Tu šodien izjutīsi īpašu saikni ar kādu jau tuvu cilvēku. Iespējami pārrāvumi biznesa darīšanās. Lai kas notiktu, notici sev!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)