Banner 980x90

Dienas horoskops 16.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Visu dari ar mēru! Šodien būtu jāizvairās no alkohola vai citu reibinošu vielu lietošanas, vari sastrādāt muļķības, kuras pēc tam nožēlo. Nebojā savu reputāciju! Mēģini būt mierīgs un īpaši neizcelties! 

Vērsis
Vispirms izdari to, kas ir jāizdara un tikai tad ļaujies izklaidēm! Ja kādam kaut ko esi apsolījis, tad nelauz savu solījumu! Neuzgrūd sev uz pleciem liekus pienākumus!

Dvīņi
Pārdomu diena! Neiesaisties darbos, kuri nav saistīti ar tavu karjeru vai nav tavās interesēs! Šodien atļaujies būt nedaudz egoistisks un darīt tikai to, ko tu pats vēlies!

Vēzis
Būsi noilgojies pēc kāda cilvēka, pēc mīļuma un pēc siltiem apskāvieniem. Nepretojies, ja kāds pret tevi izrāda interesi – ļaujies mirkļa burvībai!

Lauva
Neuzvedies tā, it kā tu būtu pasaules naba, tas var izraisīt liekus un ļoti nevēlamus konfliktus. Ja rodas kāds pārpratums, mēģini ar to tikt galā uzreiz. Lieliska diena, lai izrunātos un tiktu galā ar sasāpējušām problēmām.

Jaunava
Šodien tevi nepatīkami var pārsteigt kāda pazīstama cilvēka izgājieni. Neizrādi sašutumu, labāk ieturi neitrālu pozīciju! Nekritizē!

Svari
Tev pēdējā laikā daudz kas jauns notiek dzīvē, bet šodien būs sajūta, ka nepietiek. Palīdzi saviem tuvajiem tikt galā ar domām un lēmumiem! Tavs atbalsts viņiem ir ļoti svarīgs.

Skorpions
Pirms apņemies darīt kaut ko traku un nebijušu, padomā par visu nepieciešamo, lai sasniegtu mērķi! Iespējams, ka neliela situācijas paanalizēšana palīdzēs atrast problēmas sakni.

Strēlnieks
Tevi šodien kaitinās lielie čīkstētāji par to, cik viss ir grūti un šausmīgi.Tu vislabāk zini, ka izdoties var tikai bez čīkstēšanas. Neņem vērā citu runas!

Mežāzis
Notikumi virzīsies uz arvien labāku pusi. Ja tev kaut kas tiek apsolīts, nevajag par ātru sapriecāties – viss vēl var mainīties. Neizdari priekšlaicīgus secinājumus - tu nekad nezini, kas notiks tālāk! 

Ūdensvīrs
Vairāki notikumi liks tev eksplodēt. Šodien būs ļoti jācenšas savaldīt savas emocijas, bet labi padosies komunikācija, kas ir saistīta ar biznesa lietām.

Zivis
Mēģini saprast, ka dzīve nesastāv tikai no uzvarām un zaudējumiem, darba vai kaujas lauka, bet arī no citām lietām. Šodien pievērsies tikai pašam svarīgākajam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)