Banner 980x90

Dienas horoskops 17.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šī būs labāka diena, nekā varētu domāt, ņemot vērā apkārt notiekošā nejēdzību. Ja šodien iestāties par taisnību un jauksies visur iekšā, tad nekas labs no tā nebūs gaidāms!

Vērsis
Esi prātīgs, nesaskati problēmas tur, kur to nemaz nav! Būsi pārsteigts, cik ātri var atrisināt jebkuru problēmsituāciju, atrodot pareizo pieeju katram cilvēkam. Mēģini būt laipns un dāsns.

Dvīņi
Nospraud mērķus un tiecies to virzienā. Šodien būsi neapturams un gāzīsi kalnus, vakarā svarīga būs arī atpūta – dod priekšroku miegam nevis izklaidei!

Vēzis
Izdosies realizēt savas vēlmes, ja vien zināsi, ko pats īsti gribi, un būsi pietiekami gudrs un izveicīgs, lai no daudzajām izdevībām izraudzītos īstās.

Lauva
Šodien kāds mēģinās izmantot tavu labu sirdi. Nedod viņam to iespēju! Izpalīdzi tikai tiem, kas izpalīdzētu tev un būtu gatavi uz to pašu! Neīstiem draugiem tavā dzīvē nav vietas!

Jaunava
Nesēdi mājās un nedomā, kā šo dienu vislabāk būtu pavadīt! Vislabāk jutīsies draugu kompānijā, tāpēc izmanto visas sniegtās iespējas! Šo dienu ieteicams maksimāli saplānot. 

Svari
Tā vien šķitīs, ka liktenis ar tevi spēlējas, taču šodien no ļaunuma mēģini gūt arī kādu labumu! Ja pašlaik iet smagi, tad atceries – neviens neteica, ka tas būs viegli, taču reizēm tas grūtais ceļš izrādās visveiksmīgākais!

Skorpions
Neņem pie sirds katru piezīmi vai komentāru. Atceries – pats neesi necik svēts. Reizēm tev pašam gadās pateikt kaut ko aizskarošu, pat neaizdomājoties, kā otrs varētu justies. Tā vietā, lai uzbruktu ar pretargumentiem, mazliet apdomājies, vai esi gatavs krist tik zemu.

Strēlnieks
Tev šodien būs tāda mainīga diena- rīts pozitīvs, vakars- ne visai. Atceries tikai kārtīgi izplānot, kas tev līdz konkrētajam datumam ir jāizdara!

Mežāzis
Veiksmīga diena, spersi vairākus soļus uz priekšu. Domām par padošanos nebūs vietas. Vakars sola romantiskus notikumus.

Ūdensvīrs
Finansiālie jautājumi jau nāk sēsties pirmajā rindā. Neprasi no citiem pārāk daudz, ja zini, ka neesi to pašu spējīgs dot atpakaļ.

Zivis
Nespēsi dalīt uzmanību starp divām tikpat svarīgām lietām, tāpēc izvērtē savas prioritātes, nedarot vairākus darbus vienlaicīgi, bet gan visu pēc kārtas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)