Banner 980x90

Dienas horoskops 18.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Atklātība ir laba lieta, taču tā nepieciešama nelielos un veselīgos daudzumos! Šodien centies nevienu neaizskart ar taisnību vai skarbo patiesību!

Vērsis
Šodien prātā paturi atziņu, ka labs nāk ar gaidīšanu! Nobruņojies ar pacietību un mēģini darbus veikt laicīgi!

Dvīņi
Šodien koncentrējies pats uz savu dzīvi un domā par savām problēmām, neapspriežot citu cilvēku privātās dzīves!

Vēzis
Sāc dienu ar parūpēšanos par sevi un savām vajadzībām. Ja esi noguris, paguli ilgāk. Neviens tevi šodien netramdīs, tikai mieru!

Lauva
Lieliska diena jaunu draudzību un kontaktu veidošanai. Labi spēsi saprasties ar apkārtējiem un viņus iedvesmot.

Jaunava
Šodien runā tā, lai neiegūtu jaunus ienaidniekus! Uz mēles gala būs daudz lietu, kuras vēlēsies pateikt, bet šoreiz labāk būs paklusēt.

Svari
Diena, kad būtu jāizvairās no reibinošu vielu lietošanas, jo vari pārsniegt mēru. Šodien centies būt neuzkrītošs un nepievērst lieku uzmanību.

Skorpions
Būs pārsteigumi, kas solīs daudz labumu, bet nevajag uz to koncentrēties. Ir arī visas iespējas, ka tas izslīdēs tev caur pirkstiem.

Strēlnieks
Solās būt viena no gaišākajām dienām pēdējā laikā. Draugu atbalsts, ģimenes mīlestība, kā arī romantiskajā sfērā viss būs kārtībā!

Mežāzis
Nespēsi dalīt uzmanību starp divām tikpat svarīgām lietām, tāpēc izvērtē savas prioritātes, nedarot vairākus darbus vienlaicīgi, bet gan visu pēc kārtas!

Ūdensvīrs
Tev pa galam nepatīk apmulsums un neskaidrība, tādēļ planetārais izvietojums tev būs sagādājis iespēju ātri izlemt, kā rīkoties attiecībā uz kādu īpašu cilvēku. Šodien viss taps skaidrs!

Zivis
Labs laiks, lai paplašinātu savus horizontus, centies iegūtās iemaņas šodien likt lietā. Samierinies ar to, ka viss nenoritēs tā, kā būsi ieplānojis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)