Banner 980x90

Dienas horoskops 18.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Negaidīti notikumi liks tev šodien saskumt. Liksies, ka vairs nav nekādas enerģijas, lai kaut ko darītu, bet pienākums ir pienākums. Emocijas noliec malā.

Vērsis
Tu šodien būsi izņēmums, izcelsies pūļa vidū, bet pats būsi atbildīgs par to, vai šī izcelšanās būs laba. Mēģini savest kārtībā attiecības ar mīļoto.

Dvīņi
Ļoti laba diena, lai dotos izbraukumos. Ir ieteicams laiku pavadīt prom no ikdienas trauksmainās vides – tavam prātam un ķermenim ir vajadzīga atpūta.

Vēzis
Ja šodien jāparaksta dokumenti, izej tiem cauri kārtīgi. Iespējams, ka uzzināsi, ka tu tiec izmantots. Bet to noliec malā – tev ir jāizvēdina galva.

Lauva
Domājot par nākotni, viss sakārtojas savās vietās, vai ne? Tikai ir palicis tas viens mazais mazumiņš, kas šodien tā arī ieviesīs pilnīgu skaidrību.

Jaunava
Par daudz un par ātru šodien neko nevajag darīt. Arī pārtērēties uz pārāk dārgām precēm šodien nav vēlams. Visam ir jābūt ar mēru un apdomību.

Svari
Pret tevi šodien attieksies ar greizsirdību, dusmām un agresiju. Centies nolīdzināt klupšanas akmeņus- būs daudz jāstrādā.

Skorpions
Vērīgāk paskaties uz visu, ko šobrīd esi uzņēmies izdarīt un izplāno, vai tam visam tev pietiek laika. Neiesaisties biznesa lietās ar draugiem vai ģimeni!

Strēlnieks
Ja kāds tevi šodien kritizēs, to ļoti ņemsi pie sirds. Tev ir jātic sev un saviem talantiem, tā vieglāk būs iet uz priekšu. Neaizmirsti, ka esi dzirdējis tikai vienu stāsta pusi.

Mežāzis
Tev ir vajadzīgs ilgāks laiks, lai apdomātos par radušos situāciju. Tavās rokās ir iespēja mājās ienest pozitīvas pārmaiņas, bet tas viss būs atkarīgs no tevis.

Ūdensvīrs
Pārlieku liela centība šodien neatmaksāsies. Labāk ir mazliet iepauzēt un visu nedarīt tik saspringtā manierē. Citi cilvēki palīdzēs atslābināties – ļaujies tam!

Zivis
Šodien veiksme stāvēs tev blakus – nebaidies to arī izmantot savā labā. Ja liekas, ka visi tevi pametuši, tad sāc darīt ko tādu, kas ir domāts tikai tev. Nemeklē mierinājumu cilvēkos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)