Banner 980x90

Dienas horoskops 19.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien ieteicams darīt visu, kas nāktu par labu tev pašam, nevis citiem! Parūpējies par sevi, atļaujies būt mazliet egoistisks, atceries - dzīvojam taču vienreiz! 

Vērsis Neignorē savus mīļos! Saprotams, ka tu esi aizņemts, taču tev nevajadzētu aizmirst arī par tiem, kuri tev ir tuvi un dārgi!

Dvīņi Šodien dažas lietas var beidzot tikt skaidras. Sapratīsi savus mērķus un ieceres. Tavs uzdevums būs to realizēt. 

Vēzis Pāra un sirds miers vairs nav aiz kalniem! Pacieties un drīz vien viss sliktais un smagais būs aiz muguras. Tikai pacietību! 

Lauva Ko citi nemācēs, to tu izdarīsi bez vismazākās piepūles! Tomēr liekus pienākumus uz saviem pleciem šodien nevajadzētu uzgrūst. 

Jaunava Vecajiem darbiem šodien beidzot būtu jāpieliek punkts. Darbīga diena, kad daudz vari paspēt paveikt, tāpēc nepadodies pusceļā! 

Svari Radošām darbībām un pasākumiem labvēlīga diena! Šodien labi spēsi saprasties ar dažādiem cilvēkiem, neatkarīgi no viņu vecuma.

Skorpions Pavērsies pavisam cits skatījums uz notiekošo. Šodien labāk ieturēt distanci no apkārtējiem, bet gan tikt skaidrībā ar savām iekšējām pārdomām. 

Strēlnieks Citu solījumiem labāk neticēt, bet gan labāk paļauties pašam uz sevi! Vari padzirdēt kādas aplamas ziņas, šoreiz ieteicams tās paturēt pie sevis. 

Mežāzis Nekur nav jāsteidzas, visu dari ar apdomu un ar mēru! Atrodi laiku, kad vienatnē iegādāties dāvanas saviem mīļajiem! 

Ūdensvīrs Tev tiek dota vienreizēja iespēja uz notiekošo paskatīties no cita skatu punkta, tāpēc izmanto to! Laba diena pārdomām un grāmatu lasīšanai. 

Zivis Šodienas spēkus un enerģiju bīdi vienā virzienā - uz izaugsmi! Mēģini tikt galā ar parādiem! Nāksies meklēt interešu līdzsvaru ar mīļoto cilvēku. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)