Banner 980x90

Dienas horoskops 2.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien sev apkārt neredzēsi neko citu, kā tikai savu mērķi. Labāk būs, ja skatīsies uz visu lietu kopumu, nevis atsevišķām detaļām.

Vērsis Vēršiem šodien naudu izpriecām labāk netērēt, bet gan ietaupīt to nebaltām dienām. Iespējama nesaprašanās ar darba devēju.

Dvīņi Šodien nedari visu uz savu galvu, rēķinies arī ar citiem, uzklausot arī viņu viedokļus. Būs nepieciešams sastrādāties, nevis strādāt individuāli.

Vēzis Spēsi iegūt apkārtējo cilvēku uzticību un kliedēt visas šaubas, kas viņiem par tevi ir radušās. Pozitīva diena.

Lauva Grūtu uzdevumu risināšanā šodien palīdzēs spēja saskatīt visu lietu būtību. Detaļas, protams, ir svarīgas, taču šoreiz uz situāciju būs jāskatās kopumā.

Jaunava Attiecības ar mīļoto būs kaislīgas. Būsiet viens pēc otra noilgojušies. Pagatavo mīļotajam cilvēkam gardas vakariņas!

Svari Vēlēsies daudz, un bez sevišķas piepūles. To gribot vari iegūt pilnīgi pretēju rezultātu. Neesi alkatīgs, mazāk sapņo, vairāk dari!

Skorpions Tev ir lieli sapņi, taču, lai nepiedzīvotu vilšanos, šodien tev nāksies nelolot veltas cerības, bet gan rūpīgāk koncentrēties saviem darbiem.

Strēlnieks Šodien ieteicams nerīkoties, domājot par pavisam tālu nākotni. Dari visu šodienai! Mēģini izbaudīt šīs dienas labākos mirkļus!

Mežāzis Vēlēsies, lai visi tevi klausa un seko līdzi. Diemžēl, ne viss notiks pēc tava prāta. Netēlo bosu, ja tāds neesi!

Ūdensvīrs Šodien būsi īsts līderis. Iedvesmosi apkārtējos, bet dažus – padarīsi skaudīgus. Parādīsies kāds jauns konkurents. Nezaudē darba ritmu! 

Zivis Centies sabalansēt ienākumus ar izdevumiem, un izvairīties no nepārdomātiem pirkumiem. Ne īpaši labvēlīga diena biznesa darījumiem

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)