Banner 980x90

Dienas horoskops 2.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Būsi apņēmies iesākt kaut ko varenu un ievērības cienīgu. Visi apstākļi liecina par to, ka tev tas var izdoties. Neļauj citiem ietekmēt savus lēmumus! 

Vērsis Būsi negribīgi noskaņots pret kādu pienākumu, taču, bieži vien nākas darīt arī tas lietas, kuras ne tik ļoti iet pie sirds. Saņemies! 

Dvīņi Šodien iedvesmosies pat no visniecīgākajām lietām! Šī var būt visai produktīva diena, ja vien nenodarbosies ar blakus lietām. 

Vēzis Atstāj visu negatīvo sev aiz muguras! Šodien centies būt maksimāli pozitīvs, pretējā gadījumā tas var atspēlēties, un nākt tev par ļaunu! 

Lauva Vēlēsies doties un darīt, tomēr šoreiz labāk būs mazliet piebremzēt, un sākumā visu izplānot līdz vissīkākajai detaļai. Spontāni lēmumi var rezultēties visai bēdīgi. 

Jaunava Šodien mēli turi aiz zobiem un konflikta situācijas ieturi neitrālu pozīciju. Arī citu domstarpībās šoreiz degunu labāk nebāzt. 

Svari Būsi gatavs darīt kaut ko pārgalvīgu, taču šodien labāk ievērot visas robežas un nedarīt ko tādu, ko vēlāk varētu nākties nožēlot. 

Skorpions Mēģini būt praktisks, tērējot savu enerģiju tikai patiesi svarīgām nodarbēm. Blakus lietas centies ignorēt, pievērsies tam, kas nes panākumus! 

Strēlnieks Tev nekas citiem nav jāpaskaidro un nevienam nav jāatskaitās! Tu esi neatkarīga būtne, velti šo dienu domu sakārtošanai. 

Mežāzis Lai būtu atklāts pret citiem, sākumā jābūt atklātam pret sevi! Nemāni pats sevi, atzīsti savas kļūdas, un centies tās labot! 

Ūdensvīrs Daudz gribēsi, bet maz dabūsi. Šodien mēģini novērtēt visu to, kas te jau ir dots, un tikai tad tiekties pēc kaut kā dižāka. 

Zivis Neļauj citiem sev kāpt uz galvas! Šodien svarīgi būs pastāvēt par sevi un savu viedokli! Šodien klausi savai sirdsbalsij! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)