Banner 980x90

Dienas horoskops 2.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien vari atļauties sevi mazliet palutināt. Ja esi vēlējies kaut ko izdarīt vai iegādāties, tad šī diena tam ir piemērota. Lai veiksmīgi uzsāktu jaunu fāzi, tev jāpārliecinās, ka jūties labi. Gādā par savu pašsajūtu!

Vērsis Iespējams, ka tevi šodien pārņems eksistenciāli jautājumi un domas, vai ej pa pareizo ceļu. Nebaidies no konsultēšanās ar kādus sev tuvu draugu. Tas tevi nomierinās!

Dvīņi Šīs dienas veiktās izvēles var būt visai izšķirošas, pat ja tā neliksies. Būs vairākas sakritības, kurām tev vajadzētu pievērst uzmanību!

Vēzis Šodien velti uzmanību dažādām detaļām. Iespējams, ka tām šodien būs svarīga loma. Notiekošo centies uztvert objektīvi!

Lauva Nevērtē citus pēc ārējām iezīmēm! Šodien centies koncentrēties uz cilvēku iekšējo skaistumu un saskatīt labo ikvienā! 

Jaunava Noteikti nedrīksti atgriezties pagātnē – tur tu tiec mānīts. Domā ar galvu, nevis sirdi, jo tā šodien gribēs darīt trakas lietas.

Svari Šī diena palielinās tavu radošumu. Ideāla diena darba intervijām, jo spēsi kārtīgi parādīt savu potenciālu-nepalaid garām izdevību.

Skorpions Vari šodien veidot ļoti tālas nākotnes plānus, jo tie varētu izdoties. Paļaujies uz iekšējo balsi un nedomā par lietām, kurām tev nav pierādījumu.

Strēlnieks Šodien varēsi nodemonstrēt savu labāko pusi. Padomā par to, vai tas, ko šobrīd dari, ir tas, ko vēlies, vai arī vienkārši meklē stabilu pamatu?

Mežāzis Nāks virsū dusmas par to, ka citi tev ir darījuši pāri. Sāksi kalt atriebības plānus, bet laicīgi saku – tie neizdosies.

Ūdensvīrs Mēģini neatdot sevi visu citiem- daži, kurus uzskati par draugiem, tomēr tādi īsti nav. Piebremzē ar labo sirdi.

Zivis Diena, lai nostiprinātu mazliet sajukušas attiecības. Tikai nelien cita privātajā teritorijā, aicini vienkārši no tās ārā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)